Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan slår tillbaka – mot kroppskritiken

Celine Dion chockerar fansen på bilder från 2018 när hon på Instagram poserar en förändrad sångerska.
Céline Dion menar att man i hennes roll måste vara beredd på negativa kommentarer. Foto: BACKGRID US / STELLA PICTURES BACKGRID US
I en intervju i ”Entertainment Tonight” berättar hon hur hon ignorerar hatet. Foto: AGENCE / BESTIMAGE / /IBL BEST IMAGE
”Jag behöver fokusera på vad som är bra för mig och hur jag känner. Och sist, men inte minst, man kan inte göra alla nöjda” säger Céline Dion i tv-programmet. Foto: FOOTWEAR NEWS/REX/SHUTTERSTOCK / FOOTWEAR NEWS/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Céline Dion är aktuell med en stor världsturné och kommer till Stockholm nästa år.Foto: BOISSINOT JACQUES/CP/ABACA / BOISSINOT JACQUES/CP/ABACA STELLA PICTURES

Céline Dion har under hela sitt liv mötts kritik för sin smala och nätta kropp.

Nu slår stjärnan tillbaka och menar att hon gör allt för ignorera de negativa kommentarerna.

– Jag väljer bort det som inte är bra för mig, mitt team tar han om det, säger hon i en i tv-programmet ”Entertainment Tonight”.

Den 51-åriga kanadensiska sångaren Céline Dion har då och då mötts av pikar och kritik för sin kropp.

I ”Entertainment Tonight” berättar hon hur hon genom åren har lärt att sig att inte bry sig som de negativa kommentarerna.

– Jag tar bara med mig det positiva. Jag tar det som är bra för mig. Jag väljer bort det som inte är bra för mig, det tar mitt team hand om. Jag behöver fokusera på vad som är bra för mig och hur jag känner. Och sist, men inte minst, man kan inte göra alla nöjda, säger hon. 

”Har alltid varit väldigt smal” 

Female First, som skriver om Dions intervju i tv-programmet uppger hur stjärnan berättar om hur hon alltid varit smal och om hur man i hennes position som världskänd artist måste vara beredd på även det negativa.

– När jag var tolv år vad mitt ansikte rundare, för man har mer fett som ung. Men jag har alltid varit väldigt smal. Men om man inte vill bli kritiserad, så är är man på fel plats, säger Céline Dion och syftar på sig själv. 

I tv-intervjun visar sångerskan även obekymrad upp sin biceps och säger:

– Är det något fel på min kropp? Jag gör balett, jag stretchar mycket och jag tränar för att det hjälper mitt sinne, min kropp och min själ.

Céline Dion är just nu aktuell med sin första stora världsturné sedan maken René Angélis bortgång 2016. Nyligen avslöjades det också att stjärnan, känd för låter som ”My heart will go on” kommer till Sverige.

Den 22 augusti 2020 uppträder hon på Friends arena i Stockholm.