Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Stjärnan slår tillbaka mot kritiken – efter detaljen i bilden

Artisten Jessie J visar upp sin bikinikropp på en härlig strandbild på Instagram. Foto: PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS SUPPLIED BY PLANET PHOTOS
Men efter att ha fått negativa kommentarer om att hon har celluliter slår nu stjärnan tillbaka. Foto: KGC-11 / STELLA PICTURES 105719-5
”Till er som säger till mig att jag har celluliter. Jag vet. Jag äger en spegel”, skriver Jessie J som kommentar till bilden. Foto: KM/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES

Artisten Jessie J visar upp sin bikinikropp på en härlig strandbild på Instagram.

Men efter att ha fått negativa kommentarer om att hon har celluliter slår nu stjärnan tillbaka.

”Till er som säger till mig att jag har celluliter. Jag vet. Jag äger en spegel”, skriver Jessie J som kommentar till bilden.

”Price tag”-stjärnan Jessie J, 30, har njutit av solen och havet, och visar glatt upp detta på sitt Instagram-konto.

På bilden är artisten fotad bakifrån när hon står i bikini och nättröja och tittar ut mot havet, och med håret härligt rufsigt av vinden.

Till bilden kommenterar artisten:

”Tog mig åratal att hårspreja mitt hår så här. Min skugga är mitt humör”.

Men Jessie J fortsätter senare, och försvarar sig mot negativa kommentarer som hon får om sin kropp. Stjärnan passar nämligen på att berätta att hon är medveten om att hon har celluliter på kroppen.

”Och till er som säger till mig att jag har celluliter. Jag vet. Jag äger en spegel”, skriver Jessie J.

 

https://www.instagram.com/p/BvRzGqkndy5/

Jessie J hyllas av fansen för bilden

Bilden har gillats över 235 000 gånger och fått flera tusen kommentarer, där stjärnan försvaras av sina fans, skriver Ok Magazine.

”Vacker! Önskar att fler kvinnor inte var rädda för att vara sig själva. Det där är inte ens celluliter, bara underbara kurvor och en snygg kropp, tjejen” kommenterar en person till bilden.

”Du ser underbar ut! Vem fan bryr sig om hon har celluliter? Varje kvinna har celluliter oavsett storlek”, skriver ett annat fan till Jessie J:s försvar.

Jessie J gick nyligen ut med att hon dejtar skådespelaren Channing Tatum, efter att det cirkulerat dejtingrykten kring paret sedan i oktober. Detta efter att Channing Tatum separerat från sin fru Jenna Dewan under 2018, nio år efter att de gifte sig.