Kim Kardashian West. Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅNKim Kardashian West. Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Kim Kardashian West. Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN
Kim Kardashian West. Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅNKim Kardashian West. Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN
Kim Kardashian West. Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN
Foto: AGENCE / BESTIMAGE USA / /IBL BEST IMAGEFoto: AGENCE / BESTIMAGE USA / /IBL BEST IMAGE
 Foto: AGENCE / BESTIMAGE USA / /IBL BEST IMAGE

Stjärnan slår tillbaka efter fansens ilska

Publicerad

Kim Kardashian West fick hård kritik efter att hennes 4-åriga dotter North syntes i något som såg ut att vara en korsett.

Nu slår hon tillbaka.

– Jag skulle aldrig sätta min dotter i en korsett. Slappna av, det är en klänning, skriver The Sun.

 

"Keeping up with the Kardashians"-stjärnan Kim Kardashian West, 36, kritiserades hårt i veckan efter att dottern North, 4, syntes bära en klänning som såg ut att ha en vit korsett över sig.

Kritiken var massiv på Twitter. Många kritiserade att hon lät ett så litet barn bära så pass kroppsmedvetna och vuxna kläder.

Flera kommenterade:

"Korsett, verkligen?".

"Vad är det här?", undrade en annan.

"Det här är hemskt, varför bär barnet en korsett?", skrev en annan person.

"Frågan är varför ett barn bär en korsett. Vem försöker hon vara sexig för?", skrev en annan följare.

Kim Kardashian West: "Det är bara dekoration"

Till slut tvingades stjärnan själv kommentera kritiken. Kim Kardashian West hävdar att det är en optisk illusion som gör att det ser ut att vara en korsett.

LÄS MER: Katolsk vrede mot Kim Kardashian 

– Den här klänningen som jag inte designade – jag köpte den – är inte en korsett. Det är ett material som ser ut som en korsett. Det är bara dekoration, säger hon i ett klipp som hon la upp på Twitter.

Intill klippet skriver hon i en bildtext: 

"Jag skulle aldrig sätta min dotter i en korsett. Slappna av, det är en klänning som jag köpte som ser ut som en korsett".

https://twitter.com/KimKardashian/status/885297446703603712

Kim Kardashian West anklagades för att ta droger

Den hårda kritiken kommer bara dagar efter att hon anklagades för att ta droger.  

När Kim Kardashian West nyligen presenterade delar av sin barnkollektion på videoappen Snapchat syns vitt puder ligger i linjer på ett bord bakom henne.

Pudret gick inte förbi omärkt, utan en följare frågade stjärnan rakt ut på Twitter om det var kokain hon hade hemma, skriver Cosmopolitan. 

LÄS MER: Kardashians ilska över knarkrykten 

"Jag bryr mig inte om sådana här rykten så jag kommer sätta stopp för det fort" skriver Kardashian som svar på frågan.

Twitter-inlägget med frågan till stjärnan togs sedan bort.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag