Julia Stiles fick hård kritik. Foto: SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK / SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESJulia Stiles fick hård kritik. Foto: SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK / SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Julia Stiles fick hård kritik.  Foto: SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK / SILVERHUB/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Julia Stiles. Foto: ANDRE MICHEL / STELLA PICTURES / ANDRE MICHEL/DLM PRESS ANDRE MIJulia Stiles. Foto: ANDRE MICHEL / STELLA PICTURES / ANDRE MICHEL/DLM PRESS ANDRE MI
Julia Stiles.  Foto: ANDRE MICHEL / STELLA PICTURES / ANDRE MICHEL/DLM PRESS ANDRE MI

Stjärnan slår tillbaka efter elaka påhoppen

Publicerad

Skådespelaren Julia Stiles fick hård kritik för hur hon höll sin son, Strummer. 

Nu slår hon tillbaka mot hatarna.

"I stället för att skriva bitska kommentarer om ett 5 veckor gammalt barn, prova att dansa runt i ditt rum till en Clash-skiva", skriver hon på Instagram. 

Skådespelaren Julia Stiles, 36, hamnade i blåsväder efter en bild på Instagram. Stjärnan fick hård kritik för att inte hålla sin 5-veckor-gamla son, Strummer på rätt sätt, skriver US Magazine

De var även upprörda över att hans fötter inte stack ut under bärselen.

"Bebisens små fötter ska vara ute i det fria för att kunna växa", skrev en person. 

Julia Stiles: "Wow! Det hade jag inte väntat mig"

Men skådespelerskan slog tillbaka med stil – med hjälp av en bild på punkgruppen The Clash.

"Det kom till min kännedom att jag inte håller mitt barn rätt i den tidigare bilden. Wow, det hade jag inte väntat mig. Det som var tänkt att vara en hyllning till produkter jag gillar, blev ett sätt för folk att kommentera min bebis och min förmåga som mamma. Det är så internet fungerar, som en köttätande växt från Little Shop of Horrors", skrev hon i ett inlägg på Instagram.

https://www.instagram.com/p/BcDn9u3B1pc/?taken-by=missjuliastiles

Hon förklarar att hon ville skydda sin son och hålla hans ansikte – och fötter från kamerorna och att bilden inte visade hur hon brukar hålla sin son.

"Ja, mammor, läs alltid säkerhetsföreskrifterna. Men Instagrammare, i stället för att skriva bitska kommentarer om ett 5 veckor gammalt barn, prova att dansa runt i ditt rum till en Clash-skiva. Det är betydligt roligare", skriver hon på Instagram.

 

https://www.instagram.com/p/BcLHelLhySz/?taken-by=missjuliastiles

Julia Stiles får stöd

Många försvarar Julia Stiles.

"Det ser bra ut. Jag förstår inte vad som anses vara fel med den här bilden. Det ser väldigt normalt ut för mig. Grattis!"

En annan skrev:

"Mammor som kritiserar andra mammor är helt enkelt olyckliga människor eller själva missnöjda mammor. De mammorna kommer alltid finnas, men låt dem inte få dig att må dåligt. Din lilla är vacker, precis som du". 

Julia Stiles gifte sig med Preston J Cook och paret fick sonen, Strummer, i september. 

 

LÄS MER: Julia Stiles tillbaka – spelar prostituerad

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag