Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan skänkte 40000 till leversjuk

Ett fan kontaktade Swedish House Maffia Dj:n Steve Angello och berättade om sin leversjuka dotter. Foto: Jan Wiriden
Sedan dröjde det inte länge innan Angello donerade 5 000 dollar till dotterns medicinska behandlingar. Foto: Robert Eklund

Ett fan kontaktade Swedish House Maffia Dj:n Steve Angello och berättade om sin leversjuka dotter.

Sedan dröjde det inte länge innan Angello donerade 5 000 dollar till dotterns medicinska behandlingar.

Så här beskriver fanet i ett hjärtevärmande inlägg på Instagram tacksamheten.

Den tidigare Swedish House Maffia medlemmen Steve Angello har donerat 5 000 dollar till en sjuk flickas leverdonation.

Det är drygt 40 000 svenska kronor.

Hans gåva har uppmärksammats och uppgiften sprids nu i sociala media och Steve Angello får många uppskattande kommentarer.

Ett fan kontaktade Angello via Instagram och berättade om hans dotter Allie som lider av en leversjukdom som på engelska kallas Biliary Atresia, i Sverige gallgångsatresi.

Dottern är i behov av en levertransplantation och familjen har därför startat ett Gofundme-konto där de ber om ekonomiska donationer för Allies behandlingar.

"Tack Steve"

Steve Angello svarade snabbt på fanets meddelande och sedan dröjde det inte länge innan en generös donation på 5 000 dollar sattes in på Allies Gofundme-konto.

Fanet beskriver glädjen på ett Instagramkonto som under torsdagskvällen fått över 500 gilla-markeringar:

"Mer glädjetårar. En av mina absoluta favorit Dj:s, Steve Angello, före detta medlem i Swedish House maffia, har just gjort en donation till Allie. Jag har sett dig uppträda på EDC, Coachella, and Masquerade Motel och aldrig hade jag kunnat tro att du skulle ge en sådan generös donation till vår dotter. Från varje fiber av min varelse, tack Steve"

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.