Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Stjärnan ryter ifrån – efter krogkvällen

Asa Butterfield spelar huvudrollen i ”Sex Education”.
Foto: SplashNews.com / STELLA Pictures / Splash News
Seriens tredje säsong har precis haft premiär.
Foto: Sam Taylor / Shutterstock Editorial/REX/IBL
Från ”Sex education”.
Foto: RUBA / TT NYHETSBYRÅN

Skådespelaren Asa Butterfield, känd från Netflixs succéserie ”Sex Education”, menar att han har fått nog av närgångna människor när han är ute.

”Dra åt helvete, snälla lämna mig i fred” skriver han på Twitter.

Det var under de tidiga morgontimmarna på söndagen som Asa Butterfield, 24, satte ner foten på Twitter.

”Jag är så trött på att folk filmar mig/tar bilder utan att fråga när jag har en utekväll. Det förstör mitt humör och min kväll, dra åt helvete, snälla lämna mig i fred”, skriver stjärnan.

Han skriver vidare att han twittrar från en taxi, på väg hem efter att enligt egen utsago ha tvingats ”slå flera telefoner ur ansiktet” under kvällen.

https://twitter.com/asabfb/status/1439395397882023937

På Twitter stöttas han av fans, som håller med om att även kändisar borde få vistas på krogen i fred. Andra menar att han får skylla sig själv, och att det ingår i kändisskapet.

Asa Butterfield spelar huvudrollen Otis Milburn i ”Sex Education”, vars tredje säsong precis har haft premiär på Netflix. I serien spelar han bland annat mot Gillian Anderson och Mikael Persbrandt.

Utöver skådespelarkarriären är Butterfield också mycket aktiv i sociala medier, och har drygt 4,6 miljoner följare på Instagram.

https://www.instagram.com/p/COdK3KYBI-u/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.