Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan tårögd på scen: ”Känt mig väldigt hatad”

Billie Eilish blev rörd till tårar av publikens hyllning.Foto: DAFYDD OWEN / STELLA PICTURES/AVALON.RED B5377
”Jag har känt mig väldig hatad”, sade Billie Eilish under vinnartalet.Foto: DAFYDD OWEN / STELLA PICTURES/AVALON.RED B5377

Det var på många sätt en succékväll för henne med prisvinster och premiär för nya James Bond-låten.

Men när Billie Eilish tog till orda under Brit Awards var det något betydligt allvarligare hon ville prata om.

– Jag har känt mig väldigt hatad den senaste tiden, sade sångerskan enligt New York Post.

Billie Eilish har vunnit många priser det senaste året, däribland storslam på Grammygalan, men hon är inte direkt känd för att hålla långa segertal. Men under Brit Awards-galan i London gjorde hon ett undantag.

– När jag stod på scen och såg er alla le mot mig så höll jag ärligt talat på att börja gråta, jag börjar typ gråta nu, så tack, sade en rörd Billie Eilish.

Hon utsågs till bästa internationella kvinnliga soloartist på galan där hon också framförde ”No Time To Die”, ledmotivet till den nya James Bond-filmen med samma namn som har premiär i april, för första gången. 

Billie Eilish: ”Det förstörde mitt liv”

Billie Eilish sade tidigare i veckan i en tv-intervju att hon har slutat läsa kommentarer på Instagram för att nättrollen fick henne att må dåligt.

– Det förstörde mitt liv. Ju coolare saker du gör, desto mer hatar människor dig. Det är galet, sade Billie Eilish när hon gästade tv-programmet ”BBC Breakfast”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.