Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan ramlade av scenen – visades inte i sändningen

Sjukvårdare skyndade fram till Rami Malek som verkar ha klarat sig oskadd. Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN
Rami Malek vann pris för Bästa manliga huvudroll. Sen ramlade han av scenen. Foto: CHRIS PIZZELLO / AP TT NYHETSBYRÅN

Rami Malek prisade som Bästa manliga huvudroll på Oscarsgalan 2019. 

Sen ramlade han av scenen. 

Här är bilderna från olyckan som inte tittarna fick se från galan. 

Skådespelaren Rami Malek vann titeln Bästa manliga huvudroll på nattens Oscarsgala. Men firandet av segern fick ett abrupt avslut efter den livesända galan – Rami Malek råkade nämligen ramla av scenen. 

Enligt People ska ”Bohemian rhapsody”-skådespelaren ha befunnit sig på scenen när han plötsligt ska ha snubblat ut över kanten och nedför trappstegen. Detta skedde mitt under fotograferingen av vinnarna när publiken lämnat arenan. 

 

Rami Malek fick sjukvårdshjälp

 

Rami Malek tappade sin nyvunna statyett och såg förvånad ut, samtidigt som läkare skyndade fram till honom. Skådespelaren placerades först på en stol vid scenen, innan han fördes bakom scenen. 

Hittills har Rami Maleks talespersoner inte uttalat sig om hans tillstånd, men på bilderna från olyckan ser det ut som att skådespelaren inte ska ha skadat sig. Han ska dessutom ha närvarat på presskonferensen efteråt. 

Tidigare under kvällen belönades Rami Malek med en statyett för Bästa manliga huvudroll för sin insats i ”Bohemian rhapsody” där han spelade huvudrollen som Freddie Mercury. 

Rami Maleks tal efter vinsten på Oscarsgalan 2019

– Det jag kan säga om det här, som skådespelare, det är så många av oss som drömmer om en sak. Kanske är det inte just det här, det är bara att få ett jobb, sa Rami Malek och fortsatte:

– Det faktum att jag får det här är bortom alla förväntningar som jag och min familj någonsin kunnat ha. Jag säger bara det. 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.