Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan pekas ut som Brad Pitts nya kärlek

Brad Pitt sägs dejta Charlize Theron efter skilsmässan från Angelina Jolie. Foto: JORDAN STRAUSS / AP TT NYHETSBYRÅN/ NTB SCANPIX
Brad Pitt och Cherize Theron ska ha funnit kärleken i varandra.Foto: HAHN LIONEL/ABACA / STELLA PICTURES
Foto: HAHN LIONEL/ABACA / HAHN LIONEL/ABACA STELLA PICTURES

Efter den omtalade skilsmässan med Angelina Jolie sägs Brad Pitt ha funnit kärlek igen.

Denna gång i skådespelerskan Charlize Theron.

– De har setts i en månad nu, säger en källa till The Sun. 

Brad Pitt, 55, skilde sig från ex-frun Angelina Jolie, 43, under 2016. Efter det omskakade uppbrottet, med bråk om vårdnad av barn och underhåll, ska han nu ha funnit kärleken igen, rapporterar The Sun. 

Skådespelaren har ryktats träffa den Oscarsvinnande skådespelerskan Charlize Theron, 43, sen i julas. Paret ska nu ha setts med armarna om varandra under premiärvisningen av filmen ”Roma” i Los Angeles.

– Brad var på visningen av filmen ”If Beale street could talk”, som han varit med och producerat, och dök efteråt upp på visningen av ”Roma” där han slöt upp med Charlize Theron i ett av barens hörn, säger en källa till The Sun.

Enligt kvällen ska paret ha hållit sig nära varandra och stått med armarna om varandra under kvällen. 

Charlize Theron är den första seriösa relationen Brad Pitt har haft sen den struliga separationen med ex-frun. Båda två har tidigare haft relationer med välkända namn, Charlize Theron var tidigare bland annat förlovad med skådespelaren och regissören, som även ska vara den som introducerade Brad och Charlize.

 

 

Mår bra efter separationen

Brad Pitt har tidigare haft problem med alkoholen, vilket ska ha varit en stor del i att relationen med Angelina Jolie inte fungerade. Nu har han, enligt källan, helt tagit avstånd från alkohol och sågs dricka mineralvatten medan Charlize Theron sipprade på en vodka-drink. Paret har varit vänner under en lång tid men relationen har utvecklats och de ska ha setts romantiskt under en månads tid.

– De såg båda ut att vara lyckliga och må bra, berättar källan.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.