Artisten och sångaren Beyoncé ska ha blivit mamma under måndagen. Beyoncé ska fött tvillingparet på ett sjukhus i Los Angeles. Foto: INSTAGRAM VIA E-PRESS PHOTO / /IBL E-PRESS PHOTO.COMArtisten och sångaren Beyoncé ska ha blivit mamma under måndagen. Beyoncé ska fött tvillingparet på ett sjukhus i Los Angeles. Foto: INSTAGRAM VIA E-PRESS PHOTO / /IBL E-PRESS PHOTO.COM
Artisten och sångaren Beyoncé ska ha blivit mamma under måndagen. Beyoncé ska fött tvillingparet på ett sjukhus i Los Angeles.  Foto: INSTAGRAM VIA E-PRESS PHOTO / /IBL E-PRESS PHOTO.COM
Jay Z och Beyoncé har sedan tidigare dotern Blue Ivy som är fem år gammal. Foto: ERIK PENDZICH/REX / ERIK PENDZICH/REX REX FEATURESJay Z och Beyoncé har sedan tidigare dotern Blue Ivy som är fem år gammal. Foto: ERIK PENDZICH/REX / ERIK PENDZICH/REX REX FEATURES
Jay Z och Beyoncé har sedan tidigare dotern Blue Ivy som är fem år gammal. Foto: ERIK PENDZICH/REX / ERIK PENDZICH/REX REX FEATURES

Stjärnan på sjukhus efter tvillingfödseln

Publicerad

Artisten Beyoncé Knowles har blivit mamma igen.

Under måndagen ska Beyoncé och hennes man Jay Z blivit föräldrar till ett tvillingpar.

På grund av komplikationer är artisten fortfarande kvar på sjukhuset, skriver TMZ.

Sångaren och artisten Beyoncé, 35, och hennes man Jay Z, 47, blev under måndagen föräldrar igen bekräftar flera källor, bland annat People

Paret har sedan tidigare femåriga dottern Blue Ivy. Nu har hon fått två syskon, ett tvillingpar. Tvillingarna ska ha fötts på ett sjukhus i Los Angeles under måndagen, och ska vara en flicka och en pojke enligt TMZ. 

 

LÄS MER: Beyoncé och Jay Z har fått tvillingar 

 

Komplikationer i samband med förlossning

Beyoncé ska ha fått mildare komplikationer i samband med förlossningen skriver TMZ. Enligt uppgifter till tidningen ska hon därför vara kvar på sjukhuset och det är oklart när familjen kommer att få åka hem.

I söndags twittrade Beyoncés pappa,  Mathew Knowles, ut att han blivit morfar. Han la upp en bild med färgglada ballonger med texten: "Grattis på födelsedagen till tvillingarna önskar morfar."

 

https://twitter.com/MathewKnowles/status/876442222060810240

Mathew Knowles anklagas för att ha avslöjat beskedet, något som skapat en storm av raseri mot honom på Twitter.

”Du var bara tvungen att förstöra det här för henne, eller hur?”, skriver en följare till Mathew Knowles på Twitter.

 

LÄS MER: Här är Beyoncés nya vågade gravidbilder 

 

Beyoncé och Jay Z gifte sig 2008 och är sedan tidigare föräldrar till en femårig dotter, Blue Ivy Carter. När Beyoncé var gravid igen valde hon att lägga ut gravidbilder på sig själv och avslöja att hon och Jay Z väntade tvillingar. Gravidbilderna som Beyoncé delade på Instagram gjorde stor succé.

Stjärnan skrev under den ena bilden: "Vi vill dela vår kärlek och glädje. Vi har blivit välsignade två gånger. Vi är oerhört tacksamma att vår familj växer med två personer, och vi tackar för alla lyckoönskningar."

 

https://www.instagram.com/p/BP-rXUGBPJa/?taken-by=beyonce
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag