Janet Jackson tillsammans med sin ex-man James Debarge Foto: Bei/Rex / BEI/REX/IBL REX FEATURES [DOWNLOADED]Janet Jackson tillsammans med sin ex-man James Debarge Foto: Bei/Rex / BEI/REX/IBL REX FEATURES [DOWNLOADED]
Janet Jackson tillsammans med sin ex-man James Debarge Foto: Bei/Rex / BEI/REX/IBL REX FEATURES [DOWNLOADED]
Janet Jackson Foto: Rw3 / ALL OVER PRESS WENNJanet Jackson Foto: Rw3 / ALL OVER PRESS WENN
Janet Jackson  Foto: Rw3 / ALL OVER PRESS WENN

Stjärnan kräver svar om Jacksons hemlighet

Publicerad

Janet Jacksons exman, artisten James Debarge har tidigare riktat skarpa anklagelser mot sin exfru – han menar att hon hemlighållit ett barn i över trettio år.

Nu kräver han svar av Janet Jackson.

– Jag tror inte att det går att släta över det här för allmänheten, säger han till Radar online.

Janet Jacksons exman James Debarge har länge misstrott sin före detta fru som han menar har fött ett barn i hemlighet. Barnet ska enligt Debarge ha blivit bortadopterat i mitten av åttiotalet i samband med deras skilsmässa. Janet Jackson har själv inte uttalat sig om fallet, skriver Radar online. Nu kräver James Debarge svar från exfrun.

– Det är en fråga som ställdes för länge sedan och ända till nu, säger han och fortsätter:

– Jag tror inte att det går att släta över det här för allmänheten i det här fallet. Jag pratar om att det finns en baby, säger han.

LÄS MER: Uppgifter: Janet Jackson blir muslim – efter barnet.

Tiffany Whyte, 31, från Philadelphia, påstår att hon är barnet som adopterades bort i mitten av åttiotalet. I förra månaden gick Debarge med på att göra ett DNA-test för att reda ut saken.

– Jag har gått igenom det här en miljon gånger i mitt huvud. Men jag gillar inte att spekulera, säger han.

LÄS MER: Jacksons ex: Janet fejkar sin graviditet

Om anklagelserna skulle visa sig stämma, då kommer Debarge att förlåta sin exfru för att ha hemlighållit barnet, berättar han.

– För mig är det ingen hemlighet, det har det aldrig varit, säger han.

Jackson, 50, har varit borta från rampljuset sedan hon gifte sig med affärsmannen Wissam Al Mana. De fick sin första son i Januari.

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag