Den 30 juli dyker "Orange is the new black"-skådespelerskan Ruby Rose upp på festivalen för att DJ:a. Foto: Pacificcoastnews / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWSDen 30 juli dyker "Orange is the new black"-skådespelerskan Ruby Rose upp på festivalen för att DJ:a. Foto: Pacificcoastnews / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS
Den 30 juli dyker "Orange is the new black"-skådespelerskan Ruby Rose upp på festivalen för att DJ:a. Foto: Pacificcoastnews / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS
Ruby Rose Foto: Pacificcoastnews / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWSRuby Rose Foto: Pacificcoastnews / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS
Ruby Rose Foto: Pacificcoastnews / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS

Stjärnan kommer till Stockholm Pride

Publicerad

Stockholm Pride får riktigt celebert besök!

Den 30 juli dyker nämligen "Orange is the new black"-skådespelerskan Ruby Rose upp på festivalen för att DJ:a, skriver Stockholm Pride på sin hemsida.

Världskända skådespelerskan Ruby Rose, 30, kommer till Stockholm Pride.

Rose, som inte bara är skådespelerska utan också modell och DJ kommer för att spela musik för de glada festivaldeltagarna.

Den 30 juli kan besökarna på Stockholm Pride se Ruby Rose DJ:a på festivalens stora scen.

Utöver DJ-spelningen kommer hon också uppträda på festen "Closing Party" som arrangeras sent på lördagskvällen.

Australiska skådespelerskan Ruby Rose gjorde sig känd över hela världen när hon spelade rollen som Stella Carlin i fängelseserien "Orange is the new black". Hon hyllades då snabbt världen över, och har sedan dess bland annat modellat för Maybelline och Urban Decay. Ruby Rose har också varit programledare för MTV Europe Music Awards 2015 tillsammans med artisten Ed Sheeran.

 

LÄS MER: Ruby Rose klar för festival - i Sundsvall

 

Sedan tidigare är det sagt att Ruby Rose ska spela på festivalen Sensommar i Sundsvall i början av augusti.

Jag har aldrig spelat där tidigare så det ska bli superroligt. Sedan längtar jag efter att träffa mina svenska fans, har artisten tidigare sagt om konserten.

 

Ruby Rose har skaffat ny tjej

 

LÄS MER: Ruby Rose är inte singel längre

 

Ruby Rose har fått mycket uppmärksamhet, inte bara för sina jobb, utan för sitt privatliv. Modellen och skådespelerskan är öppet lesbisk, och var tidigare förlovad med Phoebe Dahl, innan paret gick skilda vägar i slutet av förra året.

Nu verkar Rose ha hittat kärleken igen, i en kvinna vid namn Harley Gusman, som är marknadschef för ett hudvårdproduktsmärke. Paret har synts ute på dejter tillsammans i juni.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag