Stjärnan kommer till Stockholm Pride

Den 30 juli dyker "Orange is the new black"-skådespelerskan Ruby Rose upp på festivalen för att DJ:a.
Foto: Pacificcoastnews / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS
Ruby Rose
Foto: Pacificcoastnews / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS

Stockholm Pride får riktigt celebert besök!

Den 30 juli dyker nämligen "Orange is the new black"-skådespelerskan Ruby Rose upp på festivalen för att DJ:a, skriver Stockholm Pride på sin hemsida.

Världskända skådespelerskan Ruby Rose, 30,  kommer till Stockholm Pride.

Rose, som inte bara är skådespelerska utan också modell och DJ kommer för att spela musik för de glada festivaldeltagarna.

Den 30 juli kan besökarna på Stockholm Pride se Ruby Rose DJ:a på festivalens stora scen.

Utöver DJ-spelningen kommer hon också uppträda på festen "Closing Party" som arrangeras sent på lördagskvällen.

Australiska skådespelerskan Ruby Rose gjorde sig känd över hela världen när hon spelade rollen som Stella Carlin i fängelseserien "Orange is the new black". Hon hyllades då snabbt världen över, och har sedan dess bland annat modellat för Maybelline och Urban Decay. Ruby Rose har också varit programledare för MTV Europe Music Awards 2015 tillsammans med artisten Ed Sheeran.


LÄS MER: Ruby Rose klar för festival - i Sundsvall


Sedan tidigare är det sagt att Ruby Rose ska spela på festivalen Sensommar i Sundsvall i början av augusti.

–  Jag har aldrig spelat där tidigare så det ska bli superroligt. Sedan längtar jag efter att träffa mina svenska fans, har artisten tidigare sagt om konserten.


Ruby Rose har skaffat ny tjej


LÄS MER: Ruby Rose är inte singel längre


Ruby Rose har fått mycket uppmärksamhet, inte bara för sina jobb, utan för sitt privatliv. Modellen och skådespelerskan är öppet lesbisk, och var tidigare förlovad med Phoebe Dahl, innan paret gick skilda vägar i slutet av förra året.

Nu verkar Rose ha hittat kärleken igen, i en kvinna vid namn Harley Gusman, som är marknadschef för ett hudvårdproduktsmärke. Paret har synts ute på dejter tillsammans i juni.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.