Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan kastas ut från tv- programmet efter nakenkuppen

Frank Løke och hans danspartner. Foto: Norska TV2.
Frank Løke och hans danspartner. Foto: Norska TV2.
Frank Løke och hans danspartner. Foto: Norska TV2.

Norska sportstjärnan Frank Løke valde att dansa enbart klädd i en röd mankini i norska "Let's dance" – "Skal vi danse".

Efter nakenskandalen kastar nu stjärnan ut från tv-programmet.

– Jag ångrar det fortfarande inte, och står för vad jag gjort, säger han till norska tidningen Dagbladet.

Den tidigare handbollsspelaren Frank Løke, 38, väckte starka reaktioner när han dansade nästan naken i norska "Let's dance" - "Skal vi danse".

Men stjärnans nakenkupp har nu fått stora konsekvenser, när han tvingas lämna dansprogrammet i TV2.

– Vi har valt att ta bort Frank Løke från de tävlande i "Skal vi danse" efter en helhetsvärdering. Både helgens kupp, hur Løke har betett sig efteråt och hur oförutsägbar han är i hur han uttrycker sig, spelar in i det beslutet, säger presschefen på norska TV2, Jarle Nakken, och fortsätter:

– Vi har också ett ansvar för hans danspartner. Frank Løke ångrar sig inte, och antyder att han vill fortsätta med dylika påhitt, och "chocka", som han själv säger.

 

 

"Chockerande" och "osmaklig"

Det var när Frank Løke äntrade scenen i en röd mankini som tittarna rasade, och nakenkuppen har kallats "chockerande" och "osmaklig", skriver Dagbladet.

Förutom att Løke stängts av från "Skal vi danse", så får han heller inte vara med i det kommande dejtingprogrammet "Kjendis søker kjæreste", som han var bokad till.

– Jag ångrar det fortfarande inte, och står för vad jag gjort. Även om TV2 och Tone inte tyckte om det. Jag har trots allt varnat i flera intervjuer att jag skulle hitta på bus, och då tar jag också konsekvenserna av det. Om inte annat så har kanalen fått en massa reklam för det, säger Frank Løke till Dagbladet.

https://www.instagram.com/p/Bn31hEwB5Y5/?taken-by=actionfrankloke

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.