Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan hyllar sin kroppsförändring: ”Stolt”

Salma Hayek är stolt över sina gråa hårstrån.Foto: LUC CASTEL / BESTIMAGE / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET FAMEFLYNET FRANCE
Salma Hayek hyllas av sina följare för en bild på Instagram.Foto: ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS / ENEWSIMAGE.COM / SPLASH NEWS SPLASH NEWS
Salma Hayek är känd från filmer som ”Frida” och ”Grown ups”Foto: JEFF STEINBERG, PACIFICCOASTNEWS.COM / STELLA PICTURES PACIFICCOASTNEWS.COM

I Hollywood är det svårt att inte drabbas av ålderspanik, när det är norm att plastikoperera sig och göra allt man kan för att se så ung ut som möjligt.

Men det är något som skådespelaren Salma Hayek vägrar gå med på – stjärnan visar  nu stolt upp sina gråa hårstrån.

”Stolt över mitt vita hår” skriver Salma Hayek på Instagram.

Att gå på dyra skönhetsbehandlingar, plastikoperera sig och färga håret för att behålla sin ungdom är inget ovanligt bland stjärnorna i Hollywood – det är snarare norm.

Men nu står 52-åriga skådespelaren Salma Hayek upp mot skönhetsidealen, och visar att man kan åldras naturligt trots att man är en Hollywoodstjärna.

På sin Instagram visar ”Frida”-skådespelaren upp några gråa hårstrån i en selfie – och konstaterar att hon är nöjd med dem.

”Stolt över mitt vita hår” skriver Salma Hayek på Instagram.

https://www.instagram.com/p/Btb0vvNFROR/?utm_source=ig_embed

Bilden har gillats över 440 000 gånger, och fått tusentals hyllande kommentarer.

Page Six konstaterar att Salma Hayeks många följare på det sociala mediet uppskattade skådespelarens oväntade drag att visa upp sitt gråa hår.

”En av de allra vackraste människorna som lever, tack för att du delar med dig av din skönhet” skrev en person till bilden.

”Det stämmer mama, rocka din naturliga skönhet” skrev en annan.

 

 

Salma Hayeks åldersnoja

Men att vara stolt över sitt gråa hår har inte alltid varit självklart – inför sin 50-årsdag berättade skådespelaren att hon hade kämpat med att bli tillfreds med sin ålder.

– Förut, när jag försökte föreställa mig hur jag skulle se ut och hur mitt liv skulle vara i den här åldern, var jag livrädd. Jag föreställde att jag såg gammal ut, men i stället tycker jag nu att jag fortfarande ser okej ut, och jag är okej med mitt liv, säger Salma Hayek.

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.