Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan hittades död och naken – delvis uppäten av gamar

Skådespelaren Charles Levin – känd från ”Seinfeld” försvann i slutet av juni, och hittades död veckor senare.Foto: Youtube.
Många känner igen Charles Levin som ”the mohel” ur det klassiska ”Seinfeld”-avsnittet med samma namn.Foto: Youtube.

Skådespelaren Charles Levin – känd från ”Seinfeld” försvann i slutet av juni, och hittades död veckor senare.

Nu kommer det fram att Levin hittades naken i naturen – delvis uppäten av gamar.

Det bekräftas i rapporter, skriver Page Six.

70-åriga komikern och skådespelaren Charles Levin försvann i slutet av juni, efter att ha anmälts som saknad av sonen Jesse. Sonen anmälde sin pappa som försvunnen efter att en av Levins vänner fått ett samtal från skådespelaren, som sa att han gått vilse i området kring Cave Junction i amerikanska delstaten Oregon.

Några veckor senare hittades Charles Levin, som många känner igen som ”the mohel” ur det klassiska ”Seinfeld”-avsnittet med samma namn. 

Polisens teori: ”Antagligen kalkongamar

Nu visar det sig att skådespelaren hade varit död i flera dagar när hans kropp hittades i Oregon den 13 juli, enligt en polisrapport, skriver Page six.

Levin ska ha hittats 15 meter ner i en brant sluttning vid ett avlägset berg, vilket får polisen att tro att han ramlade ner där när han försökte hitta hjälp.

Skådespelaren hittades naken och illa tilltygad, efter att ha blivit delvis uppäten av gamar.

”Tecken från djur, antagligen kalkongamar” står det i rapporten från The Grants pass department of public safety, vilket får polisen att tro att gamar ätit delar av Levins kropp.

Den troliga dödsorsaken

Charles Levin var så illa tilltygad att läkarna tvingades använda sig av hans tänder för att kunna identifiera honom – men rättsläkaren slog samtidigt fast att 70-åringens död var en olycka.

Skådespelarens bil hittades i ett annat område i Oregon. Där hittades också hans mops Boo boo bear, som hade dött i fordonet.

Förutom ”Seinfeld” var Charles Levin mest känd för sin roll som Elliot Novak i CBS-serien ”Alice”, som sändes mellan 1976 och 1985.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.