Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Stjärnans beslut – har aldrig träffat sin dotter

Hollywoodstjärnan Owen Wilson blev inte glad när hans exflickvän Varunie Vongsvirates berättade att hon var gravid med deras barn.
Foto: KM/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
Varunie Vongsvirates.
Foto: Youtube.

Hollywoodstjärnan Owen Wilson blev inte glad när hans exflickvän Varunie Vongsvirates berättade att hon var gravid med deras barn.

I stället för att axla sitt faderliga ansvar valde stjärnan att sluta prata med exet, och byta telefonnummer utan att meddela henne.

– Han har aldrig träffat sin dotter och han gav ingen förvarning om att han skulle ändra sitt telefonnummer, säger en uppgiftslämnare till Radar Online.

Det var i oktober 2018 som Owen Wilsons, 50, exflickvän Varunie Vongsvirates födde deras gemensamma dotter, Lyla. ”Marley and me”-skådespelaren har dock fortfarande aldrig träffat sin dotter.

Wilson och Vongsvirates var tillsammans till och från under fem års tid, men när 35-åringen berättade att hon var gravid blev han långt ifrån lycklig.

– När Varunie berättade för Owen att hon var gravid så blev han inte glad, och det var sista gången de pratade någonsin.

Skådespelaren blev inte glad: ”Ingen förvarning”

Owen Wilson ska enligt uppgift betala underhåll, men verkar inte ha något intresse av att hålla kontakt med mamman till hans barn, eller sin dotter för den sakens skull. I stället valde skådespelaren att byta telefonnummer utan förvarning.

– Han ändrade sitt telefonnummer. Han har aldrig träffat sin dotter och han gav ingen förvarning om att han skulle ändra sitt telefonnummer, säger en uppgiftslämnare till Radar Online.

I en kommentar till Daily Mail säger Varunie Vongsvirates att det inte är det finansiella hon bryr sig om.

– Owen har aldrig träffat Lyla. Aldrig. Han hjälper till finansiellt men det har aldrig handlat om det. Lyla behöver en pappa. Det är ironiskt hur Owen fortsätter spela pappa i olika filmer, han spelar pappa i sin nya film, och han har aldrig ens träffat sin egen dotter, sa hon.

Exets vädjan till Wilson

Uppgiftslämnaren till Radar Online förklarar varför det är viktigt för Varunie Vongsvirates att hennes dotter ska ha två föräldrar.

– Varunies mamma gick bort när hon fortfarande var ganska ung och intrycksfull. Hon vet hur det är att växa upp med bara en förälder, och hon vill inte att det ska hända hennes dotter.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.