Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan gravid igen – efter exmakens hemska svek

Foto: MEDIAPUNCH/REX/SHUTTERSTOCK / MEDIAPUNCH/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Foto: AGENCE / BESTIMAGE / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET FAMEFLYNET FRANCE

Gwen Stefani väntar sitt fjärde barn. 

Den 47-åriga sångerskan ska ha genomgått en provrörsbefruktning, berättar en källa för Radar Online.

– Gwen älskar att vara mamma, säger källan.

Gwen Stefani, 47, väntar barn med pojkvännen Blake Shelton, rapporterar Radar Online. Sedan tidigare har hon barnen Kingston, 11,  Zuma, 9 och Apollo, 3, tillsammans med ex-maken Gavin Rossdale. 

– De var så känslosamma och överväldigade när de fick veta, och nu fokuserar de bara på att allt går som det ska, berättar en källa för sajten.


LÄS MER: Gwen Stefani skiljer sig från maken 


Sångerskan ska ha genomgått en provrörsbefruktning, som hon kombinerat med en fertilitetsanpassad typ av akupunktur. Enligt uppgiftslämnaren har pojkvännen Blake Shelton "haft bebisar på hjärnan i flera månader".

"Gwen älskar att vara mamma"

– Gwen älskar att vara mamma och Blake har haft bebisar på hjärnan i flera månader, särskilt efter att ha lärt känna Gwens sönder.

Graviditeten ska ha pågått i flera månader och ha varit en "total prioritet" i Gwen Stefanis och Blake Sheltons liv.


LÄS MER: Gwen Stefani svarar på förlovningsryktet 


– Hon ville ge honom ett eget barn och visste att en provrörsbefruktning var det enda sättet för henne vid det här laget – och att det skulle vara värt det, berättar källan.

Gwen Stefani och Gavin Rossdale skilde sig 2015, efter 13 års äktenskap. I en intervju med Harper's Bazaar har hon beskrivit perioden som "typ sex, sju, åtta månader av tortyr".

– Mina drömmar krossades. Allt jag har velat i hela mitt liv var att få barn, vara gift, typ som mina föräldrar. Sedan kom jag på mig själv med att tänka "Det måste finnas en anledning till det här". Så klart går du igenom det där, "Varför jag?", och tycker synd om dig själv. Men sedan tänkte jag "Nej, det här hände mig och jag gjorde något bra av det", sa hon till tidningen.

Gavin Rossdale ska bland annat ha varit otrogen mot parets barnflicka, under tiden som Gwen Stefani låg på BB med parets tredje barn. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.