Foto: MEDIAPUNCH/REX/SHUTTERSTOCK / MEDIAPUNCH/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESFoto: MEDIAPUNCH/REX/SHUTTERSTOCK / MEDIAPUNCH/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
 Foto: MEDIAPUNCH/REX/SHUTTERSTOCK / MEDIAPUNCH/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Foto: AGENCE / BESTIMAGE / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET FAMEFLYNET FRANCEFoto: AGENCE / BESTIMAGE / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET FAMEFLYNET FRANCE
 Foto: AGENCE / BESTIMAGE / STELLA PICTURES / FAMEFLYNET FAMEFLYNET FRANCE

Stjärnan gravid igen – efter exmakens hemska svek

Publicerad

Gwen Stefani väntar sitt fjärde barn. 

Den 47-åriga sångerskan ska ha genomgått en provrörsbefruktning, berättar en källa för Radar Online.

– Gwen älskar att vara mamma, säger källan.

Gwen Stefani, 47, väntar barn med pojkvännen Blake Shelton, rapporterar Radar Online. Sedan tidigare har hon barnen Kingston, 11,  Zuma, 9 och Apollo, 3, tillsammans med ex-maken Gavin Rossdale. 

– De var så känslosamma och överväldigade när de fick veta, och nu fokuserar de bara på att allt går som det ska, berättar en källa för sajten.

 

LÄS MER: Gwen Stefani skiljer sig från maken 

 

Sångerskan ska ha genomgått en provrörsbefruktning, som hon kombinerat med en fertilitetsanpassad typ av akupunktur. Enligt uppgiftslämnaren har pojkvännen Blake Shelton "haft bebisar på hjärnan i flera månader".

"Gwen älskar att vara mamma"

– Gwen älskar att vara mamma och Blake har haft bebisar på hjärnan i flera månader, särskilt efter att ha lärt känna Gwens sönder.

Graviditeten ska ha pågått i flera månader och ha varit en "total prioritet" i Gwen Stefanis och Blake Sheltons liv.

 

LÄS MER: Gwen Stefani svarar på förlovningsryktet 

 

– Hon ville ge honom ett eget barn och visste att en provrörsbefruktning var det enda sättet för henne vid det här laget – och att det skulle vara värt det, berättar källan.

Gwen Stefani och Gavin Rossdale skilde sig 2015, efter 13 års äktenskap. I en intervju med Harper's Bazaar har hon beskrivit perioden som "typ sex, sju, åtta månader av tortyr".

– Mina drömmar krossades. Allt jag har velat i hela mitt liv var att få barn, vara gift, typ som mina föräldrar. Sedan kom jag på mig själv med att tänka "Det måste finnas en anledning till det här". Så klart går du igenom det där, "Varför jag?", och tycker synd om dig själv. Men sedan tänkte jag "Nej, det här hände mig och jag gjorde något bra av det", sa hon till tidningen.

Gavin Rossdale ska bland annat ha varit otrogen mot parets barnflicka, under tiden som Gwen Stefani låg på BB med parets tredje barn. 

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag