Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Stjärnan gifte sig med styvbrodern – nu berättar hon sanningen

Christina Lindberg och Tommy Wigardt har varit tillsammans i 15 år. Foto: KARINA LJUNGDAHL / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ
Christina Lindberg. Foto: KARINA LJUNGDAHL / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ

Skivaktuella Christina Lindberg skapade reaktioner när hon gifte sig med sin ”styvbror” Tommy Wigardt för elva år sedan.

Nu berättar sångerskan att de inte är uppväxta ihop, och hur det egentligen gick till när hon föll för maken vid en familjeträff.

– Efter det var vi oskiljaktiga och det kändes aldrig fel, säger hon.

Dansbandsstjärnan Christina Lindberg, 49, är aktuell med nya skivan ”Ge dig själv en chans”, hoppfulla countrylåtar på svenska.

– Jag kände att det var så viktigt att fokusera på det ljusa. Det har genomsyrat känslan i skivan. Till exempel låten ”Fri som en fågel” handlar om känslan i att kunna göra egna val som kvinna, säger hon.

Den nya skivan innehåller också duetten ”Vi är på väg” med maken Tommy Wigardt, 58. 

 

LÄS MER: Dansbandsstjärnan kan krävas på miljonbelopp efter skattefusk

 

Paret blev förälskade i varandra för 15 år sedan, men deras historia går längre tillbaka än så. Tommy Wigardts pappa är nämligen sångerskans styvfar. Christina Lindbergs make har kallats för hennes ”styvbror”, men nu berättar hon att de inte är uppväxta ihop.

– Styvsyskon tycker jag att man är om man växer upp tillsammans. Vi träffades första gången när jag var 15 år och han var 24. Jag tyckte att han var så häftig. Jag satt med en kudde i knät i tre-fyra dagar och sa inte ett ljud, det var en förälskelse även fast jag inte fattade då vad jag kände. Men han såg inte mig alls på det sättet, säger hon.

”Kände med en gång att det var något speciellt”

Tjugo år senare skulle deras vägar korsas igen, när båda hade kommit ut ur sina dåvarande förhållanden. 

– Då ringer min syster och säger: ”Jag har en rolig grej att berätta, jag har tagit kontakt med Tommy. Han är här på kaffe nu, du kan väl komma över?”. När jag kommer innanför dörren hörde jag hans röst och kände med en gång att det var något speciellt. Efter det var vi oskiljaktiga och det kändes aldrig fel. 

 

LÄS MER: Bråket fortsätter: "Vill inte prata med mig"

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!