Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Stjärnan försvarar sig efter skönhetsingreppet

Följ senaste nytt i Expressen TV
Teddi Mellencamp känd från ”The Real Housewives of Beverly Hills” har nyligen avslöjat att hon genomgått ett nytt skönhetsingrepp.
Foto: John Salangsang/Shutterstock / TT NYHETSBYRÅN
Teddi Mellencamp fångad på bild efter operationen.
Foto: STFN / BACKGRID US / TT / TT NYHETSBYRÅN

Reaitystjärnan Teddi Mellencamp berättade nyligen att hon gjort ett nytt skönhetsingrepp, närmare bestämt ett halslyft. 

Men det tog ingen lång stund innan en kritikstorm blåste upp i kändisens kommentarsfält. 

Nu svarar hon på kritiken. 

”Hade ni föredragit att jag ljög?” frågar hon sina följare på Instagram. 

Reaitystjärnan Teddi Mellencamp, mest känd från ”The Real Housewives of Beverly Hills”, avslöjade i veckan på sina sociala medier att hon nyligen gjort ett halslyft. Hon förklarade att ingreppet var någonting hon velat göra då hon kände sig obekväm med hur hon såg ut i profil. 

Den 40-åriga tv-stjärnan berättade även att hon läkt fint efter ingreppet och visade efterbilder på sitt ärr och sig själv efter operationen. 

På Instagram-stories berättar Mellencamp om ingreppet och varför hon velat göra det.
Foto: Instagram / Instagram

Kritiserades av följare

Men det tog ingen lång stund innan några av Mellencamps följare ville säga sitt om saken. Flera kritiserade och ifrågasatte hennes beslut att lägga sig under kniven, vilket tvingade Mellencamp att försvara sitt ingrepp. 

Reaitystjärnan argumenterade för att hon borde få uppskattning för sin transparens i och med sina förändringar och inte kritik.   

”Uppskattar ni att jag är ärlig angående mina förändringar, eller hade ni hellre velat att jag låtsades som ingenting?” frågar hon sina följare på Instagram. 

Bianca Ingrosso har också talat öppet om sina skönhetsingrepp.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.