Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Stjärnan försvann plötsligt – berättar om sjukdomen

Världsstjärnan Whoopi Goldberg har varit sjukskriven från sin tv-show ”The view” i en månad – och nu berättar hon sanningen varför. Foto: EVAN AGOSTINI / AP AGOEV
Goldberg drabbades av blodförgiftning i samband med en lunginflammation, och var nära att mista livet i sjukdomskampen. Foto: INI/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES
”Jag var väldigt, väldigt nära att lämna jordelivet. De goda nyheterna? Det gjorde jag inte”, säger Whoopi Goldberg i ”The view”, skriver New York Post. Foto: PETER FOLEY / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Stjärnan drabbades av septisk lunginflammation i båda lungorna. Foto: TNS/ABACA / STELLA PICTURES/TNS/ABACA

Världsstjärnan Whoopi Goldberg har varit sjukskriven från sin tv-show ”The view” i en månad – och nu berättar hon sanningen varför.

Goldberg har nämligen drabbats av blodförgiftning i samband med en lunginflammation, och var nära att mista livet i sjukdomskampen.

– Jag var väldigt, väldigt nära att lämna jordelivet. De goda nyheterna? Det gjorde jag inte, säger Whoopi Goldberg i ”The view”, skriver New York Post.

Skådespelaren och programledaren Whoopi Goldberg, 63, har varit borta från sitt program ”The view” i en månad – och nu har hon avslöjat varför.

Stjärnan drabbades nämligen av en septisk lunginflammation som var nära att kosta henne livet.

I fredagens avsnitt av showen konstaterade vikarien Joy Behar att Goldberg börjar må bättre, och hade med Whoopi Goldberg på videolänk, skriver New York Post.

– Jag är här och är uppe och rör på mig. Inte lika snabbt som jag skulle vilja, men jag mår okej. Jag är inte död, sa Whoopi Goldberg i sändningen, innan hon fortsatte berätta vad som hänt.

 

Goldberg berättar: ”Nära att lämna jordelivet”

Stjärnan drabbades av septisk lunginflammation i båda lungorna, vilket gjorde att det samlades vätska i lungorna – som dessutom blev infekterade.

– Jag var väldigt, väldigt nära att lämna jordelivet. De goda nyheterna? Det gjorde jag inte. Tack för alla krya på dig-önskningar, och alla snälla saker som människor har sagt, sa Whoopi Goldberg i ”The view” på fredagen.

New York Post konstaterar att sjukdomen som Goldberg drabbades av nästan alltid är dödlig, och att det i grund och botten rör sig om en blodförgiftning.

Men Whoopi Goldberg hör till de som lyckats överleva det livshotande tillståndet, och hennes fans kan nu se fram emot att hon snart är tillbaka i rutan. Då lovar hon också att berätta mer om sin svåra kamp mot sjukdomen.