Ricardo MedinaRicardo Medina
Ricardo Medina
Ricardo Medina har varit med i filmen "Power Rangers"Ricardo Medina har varit med i filmen "Power Rangers"
Ricardo Medina har varit med i filmen "Power Rangers"

Stjärnan erkänner nu: Jag dödade min vän

Publicerad

Ricardo Medina, känd från filmen "Power Rangers" har tidigare nekat anklagelserna om att ha dödat sin rumskamrat med ett svärd.

Nu erkänner skådespelaren sig skyldig till dråp, skriver Daily Star.

– Jag är väldigt, väldigt, ledsen över vad som har hänt, säger han.

Den amerikanska skådespelaren Ricardo Medina, känd från filmen "Power Rangers", har erkänt sig skyldig till dråp. Stjärnan, som blev känd i tv-programmet "Power Rangers Samurai", greps redan förra året misstänkt för brottet, men släpptes. Nu erkänner han brottet. För tv-stjärnan väntar nu sex års fängelse för att: "frivilligt ha mördat och erkänt sig ha använt ett svärd som vapen", enligt amerikanska myndigheter.

Offret var rumskamraten Josh Sutter, som han bodde tillsammans med vid tillfället. Ett bråk om Ricardo Medinas flickvän ska ha legat till grund ett stort bråk som gjorde att Sutter tog till.

– Jag är väldigt, väldigt, ledsen över vad som har hänt. Jag är väldigt glad att vara ute ur fängelset, och mitt hjärta är med familjen Sutter, sade han i samband med han greps förra året.

LÄS MER: Barnstjärnan åtalas för mord på vännen

Tvivelaktigt försvar

Ricardo Medina har tidigare nekat till anklagelserna. Den mördade Josh Sutters familj tror att Ricardo Medina Jr greps igen eftersom bevismaterialet inte passade ihop med hans tidigare version om hur självförsvaret gick till. Josh Sutter ska nämligen ha haft skador på sina händer, som pekar på att det var han som försökte försvara sig, och inte Ricardo Medina. Det mesta av blodet från Josh Sutter återfanns också utanför Ricardo Medina Jrs rum.

LÄS MER: Ricardo Medina har gripits – för svärdmord

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag