Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan erkänner – har slagit sina barn

Här är några av dagens största nöjesnyheter.
Martin Freeman säger att han har agat sina barn. Foto: RAY TANG/REX / RAY TANG/REX REX FEATURES
Martin Freeman som Bilbo Baggins.Foto: MARK POKORNY / AP WARNER BROS. PICTURES

Skådespelaren Martin Freeman erkänner i en intervju med The Times att han slagit sina barn och kallat dem för ”små jävlar”.

– Jag kommer göra det igen, säger han till tidningen.

Martin Freeman, 48 har på senare år setts som Bilbo Baggins i ”The Hobbit”-filmerna och i första säsongen av tv-serien ”Fargo”.

I en ny intervju med The Times drar skådespelaren nu till sig uppmärksamhet av en helt annan anledning – då han erkänner att han agat sina barn när de små.

– En av reglerna är att du inte ska smiska dina barn eller kalla dem för små jävlar. Men du vet, jag har gjort båda, säger han till tidningen. 

”Vet att jag inte ska”

Martin Freemans barn är i dag 14 respektive 11 år gamla. Han berättar att han har ”smiskat” dem vid två tillfällen, men att han har kallat dem för ”små jävlar” betydligt fler gånger.

– Jag vet att jag inte ska göra det, men det finns så många bilder om hur föräldraskap ska vara som får folk att må dåligt.

Enligt Freeman ska han ha slagit sina barn vid tillfällen då han blivit otålig eller försökt medla mellan dem.

– Jag är inte stolt över att jag gjorde det, men jag har gjort det. Det är inte en regel, men jag kommer att göra det igen, säger han.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.