Ben Affleck vill lämna sina problem bakom sig och gå vidare. Foto: Chris Pizzello / AP TT NYHETSBYRÅNBen Affleck vill lämna sina problem bakom sig och gå vidare. Foto: Chris Pizzello / AP TT NYHETSBYRÅN
Ben Affleck vill lämna sina problem bakom sig och gå vidare. Foto: Chris Pizzello / AP TT NYHETSBYRÅN
Efter skilsmässobeskedet med Jennifer Garner har skådespelaren nu varit på behandlingshem mot sitt missbruk. Foto: Susan Walsh / AP TT NYHETSBYRÅNEfter skilsmässobeskedet med Jennifer Garner har skådespelaren nu varit på behandlingshem mot sitt missbruk. Foto: Susan Walsh / AP TT NYHETSBYRÅN
Efter skilsmässobeskedet med Jennifer Garner har skådespelaren nu varit på behandlingshem mot sitt missbruk. Foto: Susan Walsh / AP TT NYHETSBYRÅN

Stjärnan: Därför la jag in mig själv på rehab

Publicerad

Ben Affleck vill lämna sina problem bakom sig och gå vidare.

Efter skilsmässobeskedet med Jennifer Garner har skådespelaren nu varit på behandlingshem mot sitt missbruk.

"Jag vill leva mitt liv fullt ut och vara den bästa pappan jag kan vara. Jag vill att mina barn ska veta att det inte är något att skämmas för att söka hjälp när du behöver det", skriver han på Facebook.

Jennifer Garner, 44, och Ben Affleck, 44, kom med beskedet att de skulle skilja sig 2015.

Skilsmässan är fortfarande inte klar efter 1,5 år och enligt nya uppgifter har stjärnorna bestämt sig för att försöka jobba på problemen och skjuter upp skilsmässan ytterligare.

 

LÄS MER: Ben Affleck avslöjar sitt mörka förflutna

 

Enligt E News har skådespelaren nu avslutat en behandling mot sitt alkoholmissbruk – och skriver till sina fans på Facebook:

"Jag har avslutat en behandling mot alkoholberoende, något som jag har gått igenom tidigare i mitt liv och som jag kommer att fortsätta att konfrontera. Jag vill leva mitt liv fullt ut och vara den bästa pappan jag kan vara. Jag vill att mina barn ska veta att det inte är något att skämmas för att söka hjälp när du behöver det, och att vara en källa till styrka för någon därute som behöver hjälp men som är för rädd att ta förta steget."

 

Ben Affleck vill lämna det bakom sig

I inlägget tackar han bland annat Jennifer Garner för stödet under den jobbiga perioden.

"Jag är lyckligt lottad som har kärleken från min familj och mina vänner, och även Jen, som har stöttat mig och brytt sig om våra barn medan jag har gjort det här som jag var tvungen att göra. Detta var det första av många steg som jag måste ta mot en positiv återhämtning."

Enligt tidningen är han fast besluten på att ta sig igenom problemen och lämna dem bakom sig, men behandlingen ska inte ha något med skilsmässan att göra enligt uppgiftslämnaren.

– Han ville inte gå igenom allt han hade behandlat i det förflutna, säger en källa till E! News och fortsätter.

– Han rör sig i en hälsosam och balanserad riktning.

 

LÄS MER: Nya vändningen i stjärnornas skilsmässa

 

Ben Affleck har tidigare berättat om sitt mörka förflutna och hur han lät kändisskapet stiga honom ut huvudet.

– Jag blev känd och det förvirrade mig totalt och jag drev runt i några år, har han sagt.

Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag