Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Megan Fox avslöjar sonens svar – efter hårda kritiken

Hatkommentarer mot Megan Fox efter Instagram-inlägget
Foto: BROADIMAGE/REX / BROADIMAGE/REX REX FEATURES
Foto: PLANET PHOTOS / PLANET PHOTOS SUPPLIED BY PLANET PHOTOS
Foto: PARISA/FAMEFLYNET PICTURES / STELLA PICTURES

Skådespelerskan Megan Fox har av konservativa amerikaner kritiserats för att hon låter sin son Noah ha klänning på sig.

I en ny intervju berättar stjärnan om stödet till sonen, som blir retad i skolan för sitt klädval – men inte bryr sig.

– Han sa: ”Tja, alla pojkarna skrattade när jag kom in, men jag bryr mig inte, jag älskar klänningar för mycket”, berättar Megan Fox i ”The Talk”.

”Transformers”-skådespelerskan Megan Fox, 33, har tre barn tillsammans med ”Beverly Hills”-skådespelaren Brian Austin Green, 46.

Ett av barnen är sexåriga sonen Noah, som tycker om att klä sig i klänning och att designa kläder. Megan Fox har tidigare kritiserats av mer konservativa människor, för att hon låter sin son ha på sig klänning och ha långt hår.

– Han designar kläder, han ritar utstyrslar. Han är väldigt talangfull, men han är fortfarande bara sex år. Han är väldigt intresserad av mode. Han är den som ibland klä sig själv, och han gillar att ha på sig klänningar, berättar Megan Fox i en intervju, i tv-showen ”The Talk”.


Sonen retades för sin klädsel

Familjen bor i Kalifornien, och Fox konstaterar att trots att hennes son går på en liberal skola, så har han ändå retats för sina val av kläder.

– Jag skickade honom till en väldigt liberal, liksom hippie-skola. Men även där, här i Kalifornien, så är det fortfarande små pojkar som säger: ”Pojkar har inte på sig klänningar” eller ”Pojkar klär sig inte i rosa”. Så vi går igenom det nu, att jag försöker lära honom att vara självsäker oavsett vad några andra säger, berättar hon.

Men Noah verkar inte bry sig om vad vännerna tycker – han gillar att ha på sig klänning. Efter att inte ha burit klänning på ett tag, så hade han på sig det till skolan en dag, och Fox väntade oroligt på att få höra hur sonen haft det.

– Han kom hem och jag frågade: ”Hur var det? Hade några av vännerna i skolan något att säga?” Och han sa: ”Tja, alla pojkarna skrattade när jag kom in, men jag bryr mig inte, jag älskar klänningar för mycket”, berättar hon i ”The Talk”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.