Stjärnan avslöjar nu – drog- beroende som 12-åring

Drew Barrymore.
Foto: JEN LOWERY/SILVERHUB/REX/SHUTTER / JEN LOWERY/SILVERHUB/REX/SHUTTER REX FEATURES
Drew Barrymore.
Foto: © ARMANDO GALLO / RETNA LTD. / ALL OVER PRESS RETNA US
Foto: FAME PICTURES / STELLA PICTURES FAME PICTURES

Skådespelaren Drew Barrymore saknar inte sitt gamla liv.

I Netflix-intervjun Norm Macdonald Has a Show berättar hon nu sitt drogmissbruk hon föll in i i ung ålder.

– Det är inte så att jag är denna militanta person med tydlighet och ständig närvaro. Men kokain är bokstavligen som min värsta mardröm just nu, säger hon i intervjun.

Skådespelaren Drew Barrymore, 43, har haft en framgångsrik karriär. Men hennes liv har inte alltid varit en dans på rosor.

I Netflix-intervjun Norm Macdonald Has a Show berättar hon nu sitt drogmissbruk hon föll in i endast 12 år gammal.

I intervjun får hon frågan av programledaren Norm Macdonald om hon saknade kokain.

– Nej. Herregud. Det var väldigt längesen, men nej! Det finns inget annat som skulle få mig att få en panikattack och verkar som en större mardröm, säger hon.

 ”Tillåter mig själv att bli berusad”

Hon berättar vidare i intervjun att hon lyckades att ta sig ur sitt missbruk. Men hon nämner också att hon inte beter sig ”militant” i och med hennes nya livsstil.

– Jag dricker alkohol fortfarande och tillåter mig själv att bli berusad. Det är inte så att jag är denna militanta person med tydlighet och ständig närvaro. Men kokain är bokstavligen som min värsta mardröm just nu.Filmrollen räddade henne

2016 skilde sig skådespelaren Drew Barrymore, 41, och konstinköparen Will Kopelman, 37, efter fyra års äktenskap. Ex-paret har döttrarna Olive, 5, and Frankie, 3, tillsammans.

Drew Barrymore har beskrivit skilsmässan som ”den värsta sortens mardröm”. Hon ställde in alla åtaganden och gick in i ett sorgetillstånd.

Men det som räddade henne var rollen i Netflix-komediserien Santa Clara Diet.

– När jag fick manuset tänkte jag att det var dålig tajming. Jag hade faktiskt inte skådespelat på ett par år, utan bara ägnat mig åt barnen. Det här skiftet med separationen ägde rum i mitt liv och det var en väldigt svår tid, säger hon och fortsätter:

– Men ibland när du tror att någonting är världens sämsta idé, så kan det visa sig vara det som räddar dig, rycker upp dig och ger fokus och styrka. Det kan bidra till att du snabbare kommer till en mer välmående punkt.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.