Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Stjärnan anklagas – efter mystiska bilden

Här syns Justin Timberlake och Max Martin på museum i Stockholm
Jessica Biel och Justin Timberlake har ett långt äktenskap bakom sig – men nu sprids rykten om att Timberlake varit otrogen. Foto: DANNY MOLOSHOK / AP TT NYHETSBYRÅN
På nya bilder ses han hålla handen under ett nord med skådespelaren Alisha Wainwright.Foto: BIRDIE THOMPSON / ACTION PRESS STELLA PICTURES
Enligt en person i parets närhet är både Justin Timberlake och Jessica Biel redo att gå vidare i sin relation.Foto: SPLASH NEWS / SPLASH NEWS
Justin Timberlake, 38. Foto: BRAD BARKET / AP TT NYHETSBYRÅN

Justin Timberlake har varit gift med frun Jessica Biel i sju år.

Men nu anklagas Timberlake för otrohet – efter en mystisk bild med skådespelaren Alisha Wainwright.

Justin Timberlake ska själv ha erkänt att han var full och drogs med i ögonblicket, skriver Daily Mail.

Justin Timberlake, 38, och frun Jessica Biel, 37, har varit gifta i sju år, och har ett barn tillsammans.

Men nu har Justin Timberlake fångats på bild när han håller hand med sin skådespelarkollega Alisha Wainwright, 30, på en klubb i New Orleans.

På bilden syns de två profilerna sitta vid ett bord, där Wainwright vilar handen på Timberlakes knä. På en annan bild håller de två hand med varandra under bordet med en mängd drinkar på.

Efter att bilden blev känd för allmänheten ska Justin Timberlake ha erkänt att han var ”full och drogs med i ögonblicket”, säger uppgiftslämnar till E! News.

– De spelar ner det nu och försöker skratta bort det som om det inte var någonting. Men det var helt klart opassande och något som skulle få vilken fru som helst att bli obekväm, säger uppgiftslämnaren.

”Deras äktenskap kommer överleva”

Timberlake och Biel är fast beslutna att gå vidare efter snedsteget, och Timberlake har dåligt samvete efter incidenten.

– Deras äktenskap kommer överleva detta. Han känner sig skyldig och kommer kompensera för händelsen, säger uppgiftslämnaren till E! News.

Justin Timberlake och Alisha Wainwright spelar just nu in filmen ”Palmer” i New Orleans, och fotograferades på inspelningsplatsen några dagar efter den närgångna utekvällen. I filmen spelar Justin Timberlake Eddie Palmer, en idrottsstjärna som blir beroende av smärtstillande läkemedel och hamnar i fängelse för försök till mord. I filmen har Timberlakes karaktär Palmer en romans med Wainwrights lärarkaraktär.

Därför valdes Justin Timberlake bort i SVT

Därför valdes Justin Timberlake bort i SVT

LÄS MER: TV4-profilerna försvann från rutan – så här lever de i dag (PREMIUM)

LÄS MER: Kändisarna som har blivit omtalade för sina sexfilmer (PREMIUM)

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.