Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Stevie Wonders vassa pik mot Donald Trump

I dag är det dags för presidentval i USA och kändisarna gör allt för att stötta sin favoritkandidat. Foto: Fameflynet Pictures / STELLA PICTURES
Den legendariske musikern, som är blind, jämför nu en röst på Trump med att låta honom själv köra bil. Foto: Gerry Broome / AP TT NYHETSBYRÅN

I dag är det dags för presidentval i USA och kändisarna gör allt för att stötta sin favoritkandidat.

Bland annat riktar Stevie Wonder nu en vass pik mot Donald Trumps väljare.

Den legendariske musikern, som är blind, jämför nu en röst på Trump med att låta honom själv köra bil.

I dag är det valdag i USA. Sedan tidigare har många Hollywoodkändisar gått ut och tagit ställning för sin favoritkandidat och de flesta väljer Hillary Clintons sida. Bland annat har Katy Perry, Bruce Springsteen, Lady Gaga och Jon Bon Jovi berättat att de kommer att rösta på Clinton och Demokraterna.

Nu ger sig också den legendariske musikern Stevie Wonder in i kampanjerna. I en intervju med Philly.com jämför artisten, som varit blind sedan barnsben, en röst på Donald Trump med att låta honom köra bil.

– Hur mycket du än tycker om mig och tycker jag är rolig och allt sådant. Om du var i en nödsituation och var tvungen att åka till sjukhuset snabbt: Skulle du verkligen vilja att jag körde din bil? säger Stevie Wonder i intervjun.

 

LÄS MER: Här äger Katy Perry Donald Trump

Stevie Wonder: "Respekt och kärlek"

Reportern svarade så klart nej, eftersom Stevie Wonder, som nämnt, inte kan se.

– Exakt. För jag är ingen erfaren förare. Jag tror att Hillary är en person med erfarenhet av att styra ett land, hon har ägnat 30 år åt det. Dessutom uppfostrade hennes föräldrar henne till att visa respekt och kärlek gentemot alla människor. Det är den personen som jag vill ska leda det är landet, säger han i intervjun med Philly.com.

 

LÄS MER: Katy Perrys babybesked

Katy Perrys känga till Donald Trump

Tidigare har också Katy Perry riktat en känga mot Donald Trump, efter att han i en debatt skrutit om hur många följare han har i sociala medier. När Trump fick frågan om han kommer att bli en bra ledare för USA, började han prata länge och väl om att han har 25 miljoner följare i sociala medier om man slår ihop Twitter och Facebook.

Katy Perry, som är en uttalad Hillary Clinton-supporter, skrev då ett inlägg på Twitter som gjorde stor succé. Artsten, som har 93,4 miljoner följare på Twitter och ytterligare 71 miljoner följare på Facebook, skrev nämligen följande:

"Futtig siffra", följt av en emoji som målar naglarna.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.