Steven Spielbergs dotters nya liv – som porrstjärna

Steven Spielberg.
Foto: ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK / ROB LATOUR/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Regissören Steven Spielberg tillsammans med dottern Mikaela.
Foto: Youtube.
Mikaela Spielberg.
Foto: Youtube.
Mikaela Spielberg.
Foto: Youtube.
Mikaela Spielberg arbetar som porrstjärna.

Steven Spielbergs dotter Mikaela arbetar som porrstjärna.

Nu berättar kändisdottern om det kontroversiella yrkesvalet – som hon meddelade till sina föräldrar över FaceTime.

– Jag blev riktigt trött på att inte kunna kapitalisera på min egen kropp, säger Mikaela Spielberg till New York Post.

Ikoniska regissören Steven Spielbergs dotter Mikaela Spielberg har valt att likt pappa satsa på film – men inom en specifik genre.

Nu har 23-åringen nämligen tagit beslutet att bli porrstjärna. I en intervju med New York Post berättar hon om karriärvalet:

– Jag blev riktigt trött på att inte kunna kapitalisera på min egen kropp, och ärligt talat, jag blev trött på att förväntas hata min kropp, säger hon till tidningen.

Till The Sun förklarar Mikaela Spielberg vidare sitt yrkesval.

– Jag tröttnade också på att jobba dagligen på ett sätt som inte tillfredsställde mig själsligt, säger hon och fortsätter:

– Det känns som att genom den här typen av arbete har jag möjlighet att tillfredställa andra människor, och det känns bra eftersom det görs på ett sätt som inte får mig att känna mig utnyttjad.

Söker strippcertifikat

Steven Spielberg, 73, adopterade dottern Mikaela tillsammans frun Kate Capshaw, 66. Så sent som förra helgen berättade Mikaela om sitt kliv in i porrbranschen för sina föräldrar – över FaceTime.

Hur föräldrarna reagerade på beskedet är oklart.

– Jag tror faktiskt att när dom ser hur långt jag har kommit från den botten jag var på för ett och ett halvt år sedan så kommer dom att se på detta och tänka: 'wow, vi har faktiskt uppfostrat en riktigt självsäker ung kvinna', säger Mikaela Spielberg till The Sun.

I tonåren kämpade kändisdottern med sitt psykiska mående. Hon led av ångest, ätstörningar och depression – men inget av detta går att koppla till hennes uppväxt hävdar hon själv:

– Det är inte mina föräldrars fel, understryker Mikaela Spielberg till tidningen.

Härnäst vill porrstjärnan även arbeta som strippa, men innan dess måste hon få ett certifikat som ger henne rätt att uppträda i delstaten Tennesse – vilket hon nu ansökt om.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.