Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Steve Angellos sorg: "Jag grät så mycket"

Foto: TV4
Foto: TV4

Steve Angello tog världen med storm med "Swedish house maffia".

Nu berättar han om saknaden till sin egen far – som dödades i Grekland.

– Jag grät så mycket så jag har inga tårar kvar, säger han i kvällens avsnitt av "Renées brygga".

Kvällens avsnitt av "Renées brygga" är ett specialavsnitt där två par gästar: Anja Pärson och Filippa Rådin tillsammans med Steve Angello och Isabel Adrian.

DJ-kungen Steve Angello berättar bland annat för programledaren Renée Nyberg om sin hårda uppväxt – och saknaden till sin egen far.

– Jag blev vuxen när jag blev 12. Min pappa gick bort tidigt och då fick jag bli vuxen och tjäna pengar. Jag fick tänka: Hur ska vi göra för att få mat, säger han.

 

LÄS MER: Steve Angello: Min pappa sköts när jag var med

"Jag var där"

Steve Angello berättar att hans pappa blev skjuten i Aten när Steve bara var en liten pojke.

– Jag var där, men såg inte när det hände. Men det var jävligt dramatiskt för mig. Han var gift med en ny fru och hade ny familj – så jag fick inte veta förrän flera dagar senare, säger han i programmet.

Steve berättar att hans pappas dödsfall tog väldigt hårt på honom – och att han hittade räddningen i musiken.

– Det var det enda sättet jag kunde uttrycka mig på och lyssna och ta in utan att tänka på vad som hade hänt.

Porgramledaren Renée Nyberg frågar om han verkligen förstod vad som hade skett med hans pappa och tillät sig själv att sörja?

– Ja, jag grät så mycket när min farsa gick bort så jag har inga tårar kvar. En sån grej är ju förödande för ett barn. Jag försvann liksom. För mig blev det mer att jag gör min grej och jag pratar inte om det och tar inte kritik. Du blir som en sten liksom, du tar inte in något och du släpper inte ut något, säger han.

 

LÄS MER: Steve Angello i "Arga snickaren"

"Tog lång tid"

Något som blev ett problem när han träffade sin fru Isabel Adrian.

– Det tog lång tid innan jag släppte in henne till mig – men nu har jag släppt det där. Men man blir stenhård som barn när man går igenom en sån grej så man vill inte ta in någon för man tänker" Du kommer att försvinna".

"Renées brygga" sänds klockan 21.00 på onsdag på TV4.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.