Michael Jacksons Foto: Mj Kim / GETTY IMAGES GETTY IMAGES EUROPEMichael Jacksons Foto: Mj Kim / GETTY IMAGES GETTY IMAGES EUROPE
Michael Jacksons Foto: Mj Kim / GETTY IMAGES GETTY IMAGES EUROPE
Paris Jackson Foto: Matt Sayles / APParis Jackson Foto: Matt Sayles / AP
Paris Jackson Foto: Matt Sayles / AP

Starka bilden på Michael Jacksons ex-fru

Publicerad

Michael Jacksons exfru Debbie Rowe är sjuk i cancer, men stöttas stort av dottern Paris Jackson.

På Jacksons Instagram visar Rowe upp en bild där det står att hon är klar med kemoterapi, skriver Radar Online.

"Min supercoola mamma" skriver Paris Jackson till bilden.

Paris Jackson, 18, stöttar sin mamma Debbie Rowe genom hennes cancerbehandling.

Rowe, som var tillsammans med Kungen av Pop, Michael Jackson, mellan 1996 och 1999, har precis avslutat en intensiv period av kemoterapi mot sin bröstcancer, skriver Radar Online.

På Paris Jacksons Instagram hyllar Michael Jackson-dottern sin mamma med en bild, där hon ler och håller upp en lapp det står "Kemoterapi färdigt!" på.

"Min supercoola mamma, som slår alla andra. Är hon inte helt fabulös?" skriver Paris Jackson till bilden, som har gillats över 57 tusen gånger. Paris Jackson har valt att stänga av kommentarsfunktionen på sin Instagram, så hennes följare kan inte kommentera.

 

LÄS MER: Jacksons dotter i tårar av de tuffa minnena

 

 

 

 

LÄS MER: Paris Jackson stöttar sin mor genom cancern

 

Debbie Rowe fick veta att hon hade cancer i juni förra året, och i augusti började hon med behandling mot den farliga sjukdomen.

Nu har hon genomlidit sex kemoterapi-sessioner var tredje vecka, och strålningsterapi varje dag under en fem veckors-period.

Paris Jackson har alltid visat sin mamma stort stöd under kampen mot bröstcancer. Något Debbie Rowe uppmärksammade i oktober.

– Att Paris pussar mitt skalliga huvud visar att hennes kärlek är utan gränser, sa Debbie Rowe.

Mamman och dottern hade ingen kontakt under flera år, men mammans cancersjukdom fick dem att lägga bråket bakom sig och bli sams igen.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag