Felicity Jones Foto: Vianney Le Caer/Rex/Shutterstock / VIANNEY LE CAER/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURESFelicity Jones Foto: Vianney Le Caer/Rex/Shutterstock / VIANNEY LE CAER/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Felicity Jones Foto: Vianney Le Caer/Rex/Shutterstock / VIANNEY LE CAER/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Felicity Jones som Jyn Erso i "Rogue One: A Star Wars Story" Foto: Null / NULLFelicity Jones som Jyn Erso i "Rogue One: A Star Wars Story" Foto: Null / NULL
Felicity Jones som Jyn Erso i "Rogue One: A Star Wars Story" Foto: Null / NULL

Star Wars-stjärnans bilder sprids på porrsajter

Publicerad

I den nya Star Wars-filmen spelar hon hjältinnan Jyn Erso.

Nu sprids avklädda bilder på Felicity Jones på porrsajter.

Förra året Oscarsnominerades Felicity Jones, 33, i kategorin bästa skådespelerska för sin insats i filmen "The theory of everything".

Samma roll belönades dessutom med nomineringar i både Golden Globe och Bafta.

Trots det har Felicity Jones framför allt spelat i mindre filmer. Tills nu vill säga. I förra veckan hade nya "Rogue one: a star wars story" premiär och i den spelar Felicity Jones huvudrollen som den hårdkokta rebellen Jyn Erso.

 

LÄS MER: Star Wars-stjärnan: Känns som ett skifte

 

Filmen har hyllats världen över, något som medfört att intresset för skådespelerskan ökat markant.

Inte minst på mer ljusskygga sajter.

Nu rapporterar Unilad att bilder nakenbilder på Felicity Jones från den romantiska komedin "Chalet girl" sprids på porrsajter.

På bilderna ligger bland annat Felicity Jones i ett badkar. Hon springer också naken i snön. Enligt Unilad har klippet på en av porrsajterna setts över 54 000 gånger.

Felicity Jones: Jag hoppas att det inte bara är en trend

I en intervju med Expressen har Felicity Jones tidigare berättat om hur hon låg i hårdträning för att komma i form inför "Rogue one: a star wars story".

– Jag blev oerhört glad när jag fick rollen, berättar hon. Efter min provspelning så gick det en månad utan att jag hört något och det brukar vara dåliga nyheter.

– Men så ringde Gareth (Edwards, filmens regissör, reds anm.), och jag tänkte, bäst jag tar mig till gymmet.

I "Rogue one: a star wars story" medverkar även Mads Mikkelsen, som spelar Jyn Ersos pappa Galen Erso.

 

LÄS MER: Rogue one är en utmärkt balansakt

 

Felicity Jones är bara en i raden av många kvinnliga actionhjältar som synts på vita duken de senaste åren.

– Jag hoppas det inte bara är en trend. Tidigare kunde det vara tufft för en kvinna att arbeta i den här miljön, den kan vara rätt så macho, säger Feilicity Jones och fortsätter:

– Men det känns som ett skifte. Det finns en stor aptit för den här typen av filmer. Jag tror nyckeln är att skapa komplexa karaktärer, både för kvinnor och män.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag