Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Star Wars”-legendarens attack mot Ivanka Trump

Detta är Ivanka Trump
Ivanka Trump.
Foto: VANESSA CARVALHO/SHUTTERSTOCK / VANESSA CARVALHO/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Mark Hamill i senaste ”Star Wars”.
Foto: JOHN WILSON / AP TT NYHETSBYRÅN
...och några år tidigare, här på bild med Harrison Ford som Han Solo och Carrie Fisher som Prinsessan Leia.
Foto: ANONYMOUS / AP 20TH CENTURY-FOX FILM CORPORATIO
Foto: Ivanka Trump / Instagram

”Kraften” är inte till för alla – det är tydligt efter att ”Star Wars”-ikonen Mark Hamill gick i taket när Ivanka Trump la upp en flirt till filmerna på Twitter. 

På lördagskvällen lade president Trumps dotter Ivanka upp den omdiskuterade bilden på Twitter. I förgrunden: två av barnen bland familjestöket i vardagsrummet. I bakgrunden stod hon iförd långklänning, bredvid maken Jared Kushner i kostym – och sonen Theodore – i full stormtrooper-mundering. 

https://twitter.com/IvankaTrump/status/1178127374078140416

”Kraften är stark i min familj”, skriver hon. 

Men det uppskattades inte av alla. 

”Bedrägeri”

Mark Hamill, som är mest känd för rollen som just Luke Skywalker i filmerna var inte sen med att reagera. På Twitter skrev han därför: 

”Du stavade 'bedrägeri' fel”.

https://twitter.com/HamillHimself/status/1178394628464070656

På bröllop med hertiginnan Meghan

För en vecka sedan syntes Ivanka Trump och Jared Kushner på ett omtalat bröllop i Italien. Modedesignerna Misha Nonoo gifte sig då med oljemagnaten Mikey Hess i Rom. Det var just Misha Nonoo som sägs ha parat ihop Meghan Markle med prins Harry, något som uppenbarligen gick vägen. 

Till bröllopet bar Meghan en svart broderad tyllklänning från Valentino, tillverkad i Italien. Prislappen: 8 900 pund, motsvarande 108 000 kronor.

Hertigparet var inte de enda på plats från det brittiska kungahuset, även prinsessorna Beatrice och Eugenie fanns med på gästlistan. 

Sångerskan Katy Perry med fästmannen och skådespelaren Orlando Bloom och ex-Beatles-medlemmen Paul McCartney fanns också på plats för att fira brudparet. 

Bröllopet gästades av en lång rad kändisar och makthavare – bland annat just Meghan och Harry, som möttes av hurrande rop när de anlände, skrev Daily mail

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.