Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

"Star trek"-stjärnan Anton Jeltjin död i olycka

Anton Jeltjin hittades död under söndagkvällen svensk tid Foto: Philippe Berdalle
Anton Jeltjin (längst t.v.) i Star Trek från 2009 Foto: Industrial Light Magic / UIP
Anton Jeltjin Foto: Richard Shotwell / AP TT NYHETSBYRÅN

"Star trek"-stjärnan Anton Jeltjin är död, skriver TMZ.

Han avled på söndagsmorgonen lokal tid efter att ha blivit påkörd av sin egen bil - en månad innan premiären av nya storfilmen "Star trek: Beyond".

Anton Jeltjin blev 27 år gammal.

Tidigt på söndagsmorgonen lokal tid hittades Anton Jeltjin död.

Enligt TMZ blev han påkörd av sin egen bil.

Polisen berättar för sajten att motorn var påslagen när man hittade hans kropp, och att bilen var satt i friläge. Garageuppfarten var brant, och det är oklart varför skådespelaren hade gått ut ur bilen.

Anton Jeltjins vänner blev oroade då han skulle ha träffat dem flera timmar tidigare för en repetition. Då åkte de till hans bostad vid klockan ett på natten lokal tid, och hittade honom fastklämd mellan bilden och en brevlåda, som satt fast på en säkerhetsgrind.

 

LÄS MER: Han ska regissera den nya "Star Trek"-filmen

 

Anton Jeltjin känd från "Star trek"

Skådespelaren började sin karriär i slutet av 90-talet där han hade många roller i olika tv-serier och filmer. Han är bland annat känd från nya "Star trek"-filmerna där han spelar rollen Chekov, och har medverkat i bland annat "Terminator salvation", "Alpha dog" och "Fright night".

Den senaste "Star trek"-filmen där Anton Jeltjin medverkar beräknas ha premiär om bara en månad, den 22 juli. Han arbetade dessutom med flera projekt för tillfället, däribland en tv-serie som heter "Mr Mercedes".

 

LÄS MER: Idris Elba klar för nya "Star Trek"-filmen

 

Sörjs av vänner och kolleger - blev 27

Nu sörjs han av kolleger och vänner.

"Jag hörde precis om min snälla, snälla talangfulla vän Anton Jeltjin och hans hemska olycka. Jag är chockad. Han hade mycket mer att säga", skriver sångaren Tyler Hilton på Twitter.

 

 

 

 

"Anton Jeltjin var en av mina bästa vänner. Jag kan inte säga någonting som kan uttrycka hur det här känns", skriver skådespelaren Kat Dennings på Twitter.

"Vaknade precis upp av nyheten att Anton Jeltjin har avlidit. Helt mållös, en sådan stor förlust", skriver skådespelaren Rahul Kohli på Twitter.

 

 

 

 

"Jag älskade Anton Jeltjin så mycket. Han var en riktig artist - nyfiken, vacker, modig. Han var en fantastisk vän och en fantastisk son. Jag är i ruiner", skriver skådespelaren John Cho, som även medverkar i nya "Star trek"-filmen.

Anton Jeltjin blev 27 år gammal.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Annons:

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!