Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Stäms av barnflicka efter sexskandalen

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Melanie Brown
Foto: SPLASH NEWS
Melanie Brown och Stephen Belafonte
Foto: RICHARD SHOTWELL
Foto: VINCE FLORES

Spice Girls-stjärnan Melanie Brown, känd som Mel B, stäms nu av sin förra barnflicka.

Mel B anklagas för att ha lurat barnflickan Lorraine Gilles in i ett "perverst förhållande" som förstört hennes liv, enligt sajten Radar Online.

Barnflickan Lorraine Gilles drogs in i det smutsiga uppbrottet mellan Melanie Brown och Stephen Belafonte när Spice Girls-stjärnan anklagade Gilles för att vara en "prostituerad utpressare" i uttalanden till amerikansk media.

Nu slår Lorraine Gilles tillbaka - och hon gör det med kraft. Enligt en stämningsansökan som sajten Radar Online har fått tillgång till tar Gilles starkt avstånd från beskrivningen, och stämmer Brown för förtal.

I stämningsansökan beskriver Gilles sin relation till Brown och Belafonte som minst sagt dysfunktionell. 

"Melanie Brown förförde en naiv och nyfiken 18-årig utbytesstudent med alkohol, berömmelse och tillfälliga sexuella förbindelser.", skriver Gilles advokat i stämningsansökan. Enligt ansökan träffade Gilles Brown och Belafonte på en restaurang i Hollywood, och stjärnparet bjöd hem henne på middag. Middagen utvecklades till gruppsex, och sedan startade en period då Gilles bjöds in till hemmet, både för sex och för att passa parets barn.

Gilles hade omväxlande sexuella relationer med både Melanie Brown och Stephen Belafonte, efter att hon fått förklarat för sig att paret gade ett öppet förhållande.

Enligt Melanie Brown ledde Gilles och Belafontes relation så långt att Gilles blev gravid, en graviditet som hon avslutade genom abort kort senare.

Melanie Brown ska även ha filmat sexuella akter mellan Gilles och Belafonte.

Relationen pågick av och till under sju år, men i september 2016 fick Gilles sparken efter att ha hamnat mitt i en allt bittrare konflikt mellan Brown och Belafonte.

I sin stämningsansökan kräver Gilles nu att Brown fälls för förtal, och att hon betalar en ospecificerad summa pengar till Gilles.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.