Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ställningarna får TV4- profilerna att bryta ihop

Maria Forsblom och Jesper Börjesson fick testa parträning i "Nyhetsmorgon”-studion. Foto: TV4
Maria Forsblom och Jesper Börjesson.Foto: TV4
Maria Forsblom och Jesper Börjesson.Foto: TV4

"Nyhetsmorgons" programledare står på alla fyra och flåsar i direktsändning. 

Maria Forsblom och Jesper Börjesson bryter ihop av skratt när de provar parträning i olika ställningar. 

– Förutom träningsvärk kan vi garantera många skratt, säger Maria Forsblom. 

TV4:s "Nyhetsmorgon" programledare Maria Forsblom och Jesper Börjesson hade besök av paret Sabina Dalfjäll och Antonis Vassiliou. De visar parövningar som kan få sommarträningen att bli mycket roligare. Forsblom och Börjesson ska så klart testa de svettiga övningarna och det dröjer inte länge innan programledarna ligger på golvet och gapskrattar. 

– Förutom träningsvärk kan vi garantera många skratt, säger Maria Forsblom.

 

LÄS MER: Maria Forsblom i tårar i Nyhetsmorgon.  

 

Under en övning ska både Maria och Jesper stå på alla fyra och krypa under varandra. Jesper Börjesson missuppfattar övningen och börjar krypa runt Maria vilket leder till att Maria bryter ihop av skratt ståendes på alla fyra. 

– Jag fattar ingenting, säger Börjesson mellan skrattattackerna. 

Visar ofta känslor i sändning

Programledarna får sig ett riktigt träningspass och är alldeles svettiga och andfådda efter övningen. 

Känslor är något som programledarna i Nyhetsmorgon visar ofta. Maria Forsblom började gråta under en sändning där hon får en kurs i att rädda barn som kvävs. Akutsjuksköterskan Camilla Thurell är på plats i TV4:s studio med dockor för att visa hur man går till väga för att rädda sina, eller andras, barn från att kvävas.

När de går igenom de olika stegen på dockorna och slår hårt på deras ryggar, blir det lite för mycket för programledaren, som blir skakig på rösten och snörvlar till flera gånger.

– Det var lite oväntat jobbigt faktiskt, säger hon i direktsändning och får en kram av kollegan Peter Jihde. 

 

LÄS MER: Lärarens glädjefnatt - efter Trissvinsten: "Gud!"

 

Både Jesper Börjesson och Maria Forsblom har flera år på TV4 bakom sig. Börjesson började som allmän reporter på kanalen år 1996 och har sedan dess bland annat varit inrikespolitisk reporter och programledare. 2011 tog han över "Nyhetsmorgon Lördag" efter att Lasse Bengtsson slutat. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.