Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Squid Game”-stjärnan tillbaka – som tvilling

En av seriens stora stjärnor Jung Ho-Yeon kommer tillbaka i säsong två.
Foto: LISA O'CONNOR/SHUTTERSTOCK / LISA O'CONNOR/SHUTTERSTOCK SHUTTERSTOCK
Jung Ho-Yeon slog igenom stort i Netflix succé ”Squid Game”.
Foto: ZUMA PRESS/IBL

Den sydkoreanske Squid Game-regissören Hwang Dong-Hyuk avslöjar att han för närvarande ”brainstormar” och samlar idéer till nästa säsong av Netflix-succén. Rollbesättningen kommer till allra största delen att bestå av nya skådespelare eftersom så gott som alla karaktärer dog i den första säsongen. 

Men med ett, eller möjligen två, undantag: Thrillerseriens stora kvinnliga stjärna Jung Ho-Yeon.

Hwang Dong-Hyuk avsöljar att hon kan komma tillbaka i en helt ny roll.

”Låt oss säga att hon kanske har en tvillingsyster?” säger han kryptiskt i en intervju med NME.com.

I en tidigare intervju med den koreanska tv-stationen KBS säger Hwang Dong-Hyuk att även karaktären Gi-Hun, spelad av Lee Jung-Jae, kan få en framträdande roll i säsong två.

Squid Game utsågs av TT:s recensenter till en av 2021 års bästa tv-serier. Serien handlar om en grupp olyckliga och skuldsatta personer som tävlar i en serie dödliga barnlekar för att vinna pengar. Serien har toppat Netflixs tittarsiffror över hela världen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.