Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Springsteens mystiska meddelande till fansen

Bruce Springsteen har de senaste dagarna postat flera mystiska meddelanden på sina sociala medier-konton – men ingen förklaring har hittills getts. Foto: BRAD BARKET / AP TT NYHETSBYRÅN
I måndags dök det första mystiska meddelandet upp på Bruce Springsteens Instagram-sida och samma meddelande postades på Twitter. Foto: OLLE SPORRONG
I december berättade Springsteen att han jobbade på ett nytt album. Foto: © STAR SHOOTER/INSIGHT MEDIA / INSIGHT MEDIA STELLA PICTURES

Bruce Springsteen har de senaste dagarna postat flera mystiska meddelanden på sina sociala medier-konton – men ingen förklaring har hittills getts.

Nu spekuleras det i om detta kan vara en indikation på att det snart kommer komma ny musik från artisten, skriver Rolling Stone. 

I måndags dök det första mystiska meddelandet upp på Bruce Springsteens Instagram-sida och samma meddelande postades på Twitter. Bilden i inlägget ser ut att vara tagen i en öken och föreställer ett Joshua Tree, men det saknas beskrivning eller ledtrådar och artisten har inte skrivit något meddelande.

Följande dagar har ytterligare två ökenbilder dykt upp, och nu spekulerar fansen vilt i vad de kan ha för betydelse, skriver Rolling Stone.

Springsteens senaste inlägg har över 37 000 gilla markeringar och fler av de 800 000 följande fansen undrar vad deras idol vill berätta med sina inlägg.

Enligt Rolling Stons kan detta vara en indikation på det album, som han tidigare har hintat om. 

https://www.instagram.com/p/BwpIWPUhENs/

I december berättade Springsteen för tidningen Variety att han jobbade på ett nytt album. 

– Albumet är inspirerat av 70-talets popmusik från södra Kalifornien, berättade han då. 

– Glen Campbell, Jimmy Webb, Burt Bacharach, dessa typer av skivor. Jag vet inte om folk kommer att höra dessa influenser, men det var det jag hade i åtanke. Det gav mig något att hänga upp skivan på, det gav mig inspiration att skriva, berättade Bruce Springsteen då. 

https://www.instagram.com/p/Bwmi99lhPcx/

Under vintern har Bruce Springsteen också varit aktuell med konsertfilmen ”Springsteen on Broadway” på Netflix.

I slutet av förra året berättade han även att han planerade en ny turné med E Street Band, men efter att olika rykten tagit fart besvarade han det med att det inte kommer att bli någon turné under 2019. 

”Vi hoppas att kunna var tillbaka med er snart, men E Street Band kommer inte att turnera under 2019. Innan jag går tillbaka till mitt dagliga jobb, kommer jag ta en paus under året efter vår Broadway-turné och olika inspelningar som jag har jobbat med.”, skrev han bland annat på Instagram i december.

https://www.instagram.com/p/BwkMOjxB3l9/ https://www.instagram.com/p/Bq_MXLxhuup/