Bruce Springsteen ryktas vara klar för två Sverigespelningar. Foto: Olle SporrongBruce Springsteen ryktas vara klar för två Sverigespelningar. Foto: Olle Sporrong
Bruce Springsteen ryktas vara klar för två Sverigespelningar. Foto: Olle Sporrong
Enligt uppgifterna är det två spelningar i Göteborg den 21 och 22 juli som ska vara klara. Foto: Olle SporrongEnligt uppgifterna är det två spelningar i Göteborg den 21 och 22 juli som ska vara klara. Foto: Olle Sporrong
Enligt uppgifterna är det två spelningar i Göteborg den 21 och 22 juli som ska vara klara. Foto: Olle Sporrong

Springsteen uppges vara klar för Sverige

Publicerad

Bruce Springsteen uppges komma till Sverige.

Enligt Twitterkontot Bruce Data Base är datumen för världsstjärnans två Göteborgsspelningar bekräftade – och HÄR kan du läsa om Bruce Springsteens kommande spelning i Sverige.

Bruce Springsteen är just nu ute på USA-turné med sitt E Street Band. Turnén avslutas i Los Angeles den 17:e mars och efter det kan det bli aktuellt med en Europaturné.

 

LÄS MER: Så köper du Bruce Springsteen-biljetter

 

Enligt uppgifter från Twitterkontot Bruce Data Base är datumet för Bruce Springsteens Göteborgsbesök bekräftade.


LÄS MER: Då spelar Bruce Springsteen i Sverige

 

Den 21:a och 22:a juli uppges Springsteen spela i Göteborg. Andra datum som också ska vara bekräftade är Köpenhamn den 16:e juli och Oslo den 25:e juli.

Enligt uppgifter till Twitterkontot kommer datumen för Bruce Springsteens kommande Europaturné tillkännages inom 36 timmar. Biljetterna släpps den femte februari, skriver de.

"Datumen som publiceras på detta konto är INTE officiella. Vi skriver bara sådant som bekräftats eller läckt från olika källor", skriver Bruce Data Base på Twitter.

 

 

 

 

LÄS MER: Bruce Springsteens stora sorg efter Bowie

 

 

Bruce Springsteen till Ullevi

Redan förra veckan började ryktet om två kommande Sverigespelningar cirkulera. Då skrev Göteborgs Posten att Ullevi bokats den 21:a och 22:a juli - och spekulerade i att det kan handla om Bruce Springsteen.

"Ihärdiga rykten säger att det blir konserter på Ullevi den 21 och 22 juli", skrev GP då.

 

 

LÄS MER: Djärva försöket – att få Bruce Springsteen hit

 

 

Live Nations ordförande, Thomas Johansson, dementerade dock uppgifterna.

– Det är helt gripet ur luften, de uppgifterna får stå för GP, sade han till Expressen.

Däremot bekräftade han att det ständigt är aktuellt att säkra världsstjärnan till Ullevi.

– Vi har alltid planer på att få Springsteen till Ullevi.

Kristofer Åkesson på Live Nation säger att ingenting har förändrats sedan sist de dementerade uppgifterna.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

Till Expressens startsida

Mest läst i dag