Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Springsteen gör debut på Broadway

Bruce Springsteen. Foto: © STAR SHOOTER/INSIGHT MEDIA / INSIGHT MEDIA STELLA PICTURES
Bruce Springsteen. Foto: ROBIN ARON / ROBIN ARON GT-EXPRESSEN

Bruce Springsteen uppträder på Broadwayscenen i höst. 

Sångaren kommer att göra en soloshow och uppträda fem kvällar varje vecka. 

”Jag ville göra några förställningar som var så personliga och intima som möjligt”, skriver världdstjärnan på sin hemsida

Bruce Springsteen, 67, ligger inte på latsidan. Nu är det klart att sångaren kommer att göra premiär på Broadway i höst. 

Hans soloshow "Springsteen on Broadway" har premiär 3 oktober och är en förställning där han kommer att framföra delar ur sin låtskatt samt läsa stycken ur sin självbiografi ”Born to run” som släpptes förra året, uppger TT. 

 

”Minsta stället som jag spelat på de senaste 40 åre”

Under hösten kommer Bruce Springsteen göra fem föreställningar i veckan fram till slutet av november. 

”Jag valde Broadway för det här projektet eftersom det finns en vacker gammal teater där som kändes som det rätta stället för det jag hade tänkte mig. Faktum är att, förutom två undantag, att de 960 sittplatserna i Walter Kerr-teatern nog är det minsta stället som jag har spelat på de senaste 40 åren”, skriver Bruce Springsteen på sin hemsida. 

 

Bruce Springsteens långa karriär

Bruce Springsteen har varit aktiv på musikscenen i över 40 år och har under den tiden släppt 18 album, vunnit 20 Grammys och en Oscar. 

Förra sommaren uppträdde Bruce Springsteen på Ullevi i Göteborg. Artisten gjorde två utsålda konserter runt midsommar och kom tillbaka i slutet av sommaren och gjorde ytterligare en spelning.