Springsteen firade - med fruktsallad i baren

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.

En totalt urladdad Bruce Springsteen firade en ny succé i natt.

Hans E Street Band gick till sängs - medan Bossen dök upp i baren strax efter 01.

– Tack Sverige, jag älskar er, säger han efter urladdningen.

Bruce Springsteen, 63, fyllde Friends arena ännu en kväll. Och urladdningen var total för Bossen, som är känd för sina maratonspelningar där han ger allt från första ton.

Innan spelningen hade Bossen laddat kvällen innan i hotellets bar, han drack vatten och ställde upp på bild med glada bargäster. Sedan var det sömn som gällde. Och även gårdagen blev lugn.

Delar av E Street Band syntes till i hotellets spa, och vissa även i gymmet. Men Bossen dök inte upp någonstans. Han vilade upp sig inför ännu en succékväll. Och han tog ut sig helt på scenen.

– Kom igen, kom igen, manade han hela tiden på publiken.

Efteråt åkte E Street Band direkt till Grand Hôtel, men till skillnad mot tidigare dagar blev det inget besök vid stammisbordet i baren med utsikt mot Slottet. I stället gick bandmedlemmarna rakt upp på sina rum.

– Det var fantastiskt, säger Jake Clemmons till Expressen.

Han var en av få som senare återvände till baren.

"Jag älskar er"

Bossen själv dröjde i sin tur länge på arenan, precis som under fredagsnatten. Medan ett fåtal fans väntade utanför huvudentrén dök Bossen upp först vid 01.10 i baren på Grand Hôtel. Precis som tidigare skrattade han gott, och tog sig tid att hälsa på fansen.

– Tack, jag älskar er, säger Bossen efter urladdningen.

Sent i natt fortsatte firandet, Bossen åt bland annat fruktsallad.

Nästa lördag är han tillbaka igen, för ännu en fest. Samtidigt väntas han ha Stockholm som bas under veckan, då han spelar i Finland tisdag och onsdag.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.