Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Springsteen avslöjar – jobbar på ny soloskiva

Foto: RICHARD YOUNG/REX/SHUTTERSTOCK / RICHARD YOUNG/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Foto: © STAR SHOOTER/INSIGHT MEDIA / INSIGHT MEDIA STELLA PICTURES
Foto: ROBIN ARON / ROBIN ARON GT-EXPRESSEN

Bruce Springsteen är aktuell på Netflix med konsertfilmen "Springsteen on Broadway". 

Nu avslöjar han dessutom att han jobbar med en ny soloskiva och planerar en turné tillsammans med E Street Band nästa år – samtidigt gör han även ett politiskt uttalande om framtiden i USA.

– Jag ser ingen annan där ute just nu, mannen eller kvinnan som kan slå Trump, berättar artisten i The Sunday Times Magazine.  

Bruce Springsteen, 69, är aktuell på Broadway med showen ”Springsteen on Broadway”, som också kommer att visas som konsertfilm på Netflix den 16 december och släpps som ska släppas som dubbelalbum i december.

I en lång intervju med The Sunday Times Magazine berättar artisten nu att han är på väg tillbaka till sitt "vanliga jobb" och planerar en ny skiva nästa år och en turné tillsammans med E Street Band.

– I brist på bättre ord är det ett singer-songwriter-album – mer av en soloskiva, säger han i intervjun.

Bruce Springsteen: "Ingen som kan slå Trump"

I intervjun ger artisten även om sin syn på den amerikanska politiken just nu. Artisten som är demokrat och tidigare stöttat Barack Obama under sin presidentvalskampanj berättar att han tror att Donald Trump kan sitta kvar vid makten många år framöver.

– Jag ser ingen annan där ute just nu, mannen eller kvinnan som kan slå Trump, berättar artisten i intervjun.

Han säger att det finns massor av skäl till att människor har blivit anhängare till Donald Trump – och att han har möjlighet att vinna en andra omgång i Vita huset. 

Enligt Bruce Springsteen saknar demokraterna just nu en "uppenbar och effektiv presidentkandidat" som kan prata samma språk som Donald Trump.

”Springsteen on Broadway” hade premiär förra året och baseras på hans bok ”Born to run”. Showen har förlängts tre gånger. Den sista föreställningar sker i mitten av december. Filmen ”Springsteen on Broadway” har premiär 16 december 2018 på Netflix.