Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Sprickan i familjen – bryter sig loss från Olsen-tvillingarna

Elizabeth Olsen vill inte att hon ständigt förknippas med sina äldre tvillingsystrar Mary-Kate och Ashley Olsen – och vill nu bryta sig loss från deras varumärke.Foto: BEI/REX SHUTTERSTOCK / BEI/REX SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Tvillingsystrarna Mary-Kate och Ashley Olsen slog igenom i rollen som i Michelle Tanner tv-serien ”Huset fullt” Foto: JENNIFER GRAYLOCK / STELLA PICTURES JPI

Elizabeth Olsen vill inte att hon ständigt förknippas med sina äldre tvillingsystrar Mary-Kate och Ashley Olsen – och vill nu bryta sig loss från deras varumärke.

Enligt uppgifter till Radaronline gör Marvel-stjärnan vad hon kan för att deras karriärer inte ska blandas ihop och överlappa varandra.

– Hon är mycket mer öppen med sitt liv än Mary-Kate och Ashley, berättar en uppgiftslämnare till tidningen.

Skådespelerskan Elizabeth Olsen, 30, är kanske mest känd för sina roller i Marvel-filmerna, senast i ”Avengers: Infinity War” från förra året där hon spelar rollen som Wanda Maximoff och Scarlet Witch. Samtidigt försöker hon bryta sig loss från sina äldre systrar Mary-Kate och Ashley Olsen, 32, och vill nu skapa sig ett eget namn, skriver Radar online.

Tvillingsystrarna Mary-Kate och Ashley Olsen slog igenom i rollen som i Michelle Tanner tv-serien ”Huset fullt” och har senare skapat sig ett stort namn i modeindustrin. 

För Elizabeth Olsen har uppmärksamheten från systrarna inte bara varit något odelat positivt. I ett försök att skapa sitt eget namn vill hon nu bryta sig loss från systrarna, skriver tidningen.

De äldre systrarna stöttar Elizabeth Olsen i sin skådespelarkarriär men Elizabeth Olsen vill inte att deras varumärken ska överlappa varandra över huvudtaget, berättar en källa för tidningen.

 

Mary Kate, Elizabeth och Ashley Olsen.Foto: JOHN PALMER/INSIGHT MEDIA 1 / INSIGHT MEDIA STELLA PICTURES
Mary-Kate och Ashley Olsen.Foto: JUSTIN LANE / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN

Tvillingsystrarna är måna om sitt privatliv

Samtidigt som Mary-Kate och Ashley Olsen alltid har varit väldigt privata är yngre systern Elizabeth inte främmande för att dela med sig av sitt liv. 

– Hon är mycket mer öppen med sitt liv än Mary-Kate och Ashley, berättar en uppgiftslämnare till tidningen och berättar vidare:

– Hon är beredd att sitta ner och göra intervjuer med totala främlingar om det kommer att sälja en av hennes filmer. 

Elizabeth Olsen är en av sex barn i syskonskaran och förutom sina äldre tvillingsystrar har hon även syskonen Trent, Taylor och Jake. 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.