Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Sponsrad av Gessle

POPSPONSRAD. Helena Josefsson sjöng på Mazarin med Per Gessle och nu har han sponsrat hennes soloalbum.
Hon sprakade en sommar tillsammans med Per Gessle.
Nu har den svenske popstjärnan sponsrat hennes soloplatta.
- Han menar att det är hela världen som gäller, säger Helena Josefsson.
Per Gessle.
Producenten Christoffer Lundquist letade efter en kvinnlig röst till inspelningarna av Per Gessles album "Mazarin". Han fastnade för Helena Josefsson, då en 24-årig Malmötjej okänd för musiksverige. - Jag har dansat sedan jag var tre år och sjungit i kör sedan sju. Musiken har alltid funnits i mitt liv, förklarar hon.

Turné med Gessle

När "Mazarin" blev en försäljningssuccé 2003 var det självklart att göra en turné. Helena Josefsson följde med på den och tog plats. - Per visste vad han fick, ler hon. Helena Josefsson sjunger till vardags i bandet Sandy Mouch. Men de har nu tagit en paus. Istället satsar hon på sin solokarriär. Nästa vecka kommer hennes första album "Dynamo". - Jag skrev låtar som jag kände inte riktigt passade in i Sandy Mouche-estetiken, för-klarar hon.

Stora visioner

När Christoffer Lundqvist och hon var ute och spelade med Per Gessle förra året frågade den svenske popstjärnan hur det gick med Helena Josefssons musik. - Dessutom frågade han om han fick gå in och sponsra min skiva. Vad ska man säga, det trodde jag inte. Men självklart är jag glad, säger hon. - Han har också förklarat att det är hela världen som gäller för min musik. Han har stora visioner och det har jag med.
Annons:
Expressen Refunder Kalkylator

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!