Hedda Stiernstedt i Netflix svenska film ”One more time” – premiär 2023

Hedda Stiernstedt i ”One more time”, Netflix svenska film med premiär 2023.
Foto: Robert Eldrim / Netflix
Hedda Stiernstedt.
Foto: OLLE SPORRONG
Hedda Stiernstedt och Charlie Gustafsson i ”Vår tid är nu”.
Foto: SVT

Hedda Stiernstedt spelar huvudrollen i Netflix nya svenska projekt ”One more time”. 

Jonatan Etzler regisserar filmen, som har premiär 2023. 

– Vi har så kul när vi jobbar ihop, vilket jag också tror kommer att märkas på resultatet, säger Hedda Stiernstedt. 

Netflix har beställt en ny svensk originalfilm med titeln ”One more time” kan Expressens Spoiler alert nu berätta. 

Hedda Stiernstedt, känd bland annat från ”Vår tid är nu”, spelar huvudrollen som Amelia, medan Jonatan Etzler regisserar. ”One more time” har planerad premiär 2023. 

På rollistan finns även Miriam Ingrid, Elinor Silfversparre Fahlén och Maxwell Cunningham. 

Hedda Stiernstedt om ”One more time” på Netflix

”One more time” handlar om 40-åriga Amelia. Natten till sin födelsedag blir hon påkörd av en buss. När hon vaknar befinner hon sig i år 2002, då när hon skulle fylla 18. 

Mer om handlingen: ”Hon får chansen att återuppleva sitt livs bästa dag och skapa livet på det sätt hon hade tänkt att det skulle bli. Men när hon fortsätter att vakna upp till samma dag igen och igen måste hon komma fram till vad det är hon behöver göra för att kunna återgå till nuet – och bokstavligen lämna det förflutna bakom sig”

– Det känns superkul att göra det här projektet. En tillbakablick på det tidiga 2000-talet känns helt rätt i tiden, och att få djupdyka ner i den eran är förknippat med så mycket glädje, säger Hedda Stiernstedt i en kommentar och fortsätter: 

– Jag jobbar tillsammans med begåvade Jonatan Etzler och en fantastisk grupp skådespelare. Vi har så kul när vi jobbar ihop, vilket jag också tror kommer att märkas på resultatet, säger Hedda Stiernstedt. 

De gör Netflix ”One more time”

Tove Forsman och Sofie Forsman har skrivit manus till ”One more time” baserat på en originalidé av Mikael Ljung. Breakable producerar filmen med Eleonor Sager som producent. 

Regissören Jonatan Etzler vann en Oscar för bästa studentfilm för ”Get ready” 2018. Flera av hans kortfilmer har prisats på festivaler runtom i världen. ”One more time” är Etzlers långfilmsdebut.  

Hedda Stiernstedt är även aktuell i ”Sanningen” av Camilla Ahlgren med premiär 2023 på C More. 

Serien beskrivs som ett emotionellt kriminaldrama om ”systerskap, föräldraskap, skuld, sorg och hur man går vidare efter ett trauma.” Sofia Helin och Hedda Stiernstedt spelar huvudrollerna, medan Kajsa Ernst, Håkan Bengtsson och Inez Andersson finns på rollistan.