Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Lohans nya satsning – samarbetet med Netflix

Linsey Lohan och Net
Foto: Scott Everett White / Netflix
Lindsay Lohan på en bild från ”Mean girls”.
Foto: FILMBOLAG

Lindsay Lohan.

Netflix.

I kalendern: Tre nya filmer.

Netflix meddelar nu att man fortsätter samarbeta med Lindsay Lohan. 

Enligt ett pressmeddelande har streamingjätten skrivit ett avtal på två filmer med skådespelaren. Dessa ska läggas till den romantiska komedin ”Falling for Christmas”, som har planerad premiär senare i år. 

 ”Falling for Christmas” är en del av Netflix allt starkare ström av filmer med jultema i stil med ”A Princess switch” och ”A Christmas prince”. 

Vad de två filmerna som väntar därefter handlar om är ännu inte känt. 

– Vi är mer än nöjda med vårt samarbete med Lindsay och ser fram emot att fortsätta samarbeta och att göra fler av hennes filmer tillgängliga för våra prenumeranter runtom i världen, säger Christina Rogers, Netflix director of independent film, i en kommentar. 

Det handlar Netflix ”Falling for Christmas” om

I ”Falling for Christmas” spelar Lindsay Lohan en nyligen förlovad och bortskämd arvtagerska som förlorar minnet efter en skidolycka. 

Chord Overstreet gör rollen som den ”snygga stugägare” som tillsammans med sin dotter tar hand om Lohans rollfigur under dagarna som leder fram till julafton. Janeen Damian regisserar filmen. 

Lindsay Lohans nya Netflix-avtal kan sägas vara en comeback för skådespelaren, som bland sina senaste projekt kan räkna in brittiska komedin ”Sick note” liksom realityserien ”Lindsay Lohan’s Beach Club”. 

Lindsay Lohan slog igenom i ”Föräldrafällan” i slutet av 90-talet. Hon blev senare även känd för sin roll i ”Mean girls”.