Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Ett triangeldrama om stark kärlek, tillit, svek”

Hedda Rehnberg, Rolf Lassgård och Livia Millhagen spelar huvudrollerna i ”Kärleksbevis”. Filmen, som Richard Hobert skrivit och regisserar, har planerad biopremiär hösten 2022.
Foto: Håkan Hammarén / Fundament Film

Rolf Lassgård, Livia Millhagen och Hedda Rehnberg.

Det är trion som spelar huvudrollerna i Richard Hoberts nya film ”Kärleksbevis”.

Inspelningen börjar i februari med planerad biopremiär till hösten.

Richard Hoberts nya film ”Kärleksbevis” beskrivs som en psykologisk thriller, utspelas på Österlen och har Rolf Lassgård, Livia Millhagen och Hedda Rehnberg i huvudrollerna. 

Nu bekräftas att inspelningen börjar 8 februari i Kivik och pågår till slutet mars med planerad biopremiär hösten 2022. 

Richard Hobert har skrivit manus och regisserar. I ett pressmeddelande säger han att berättelsen är ”ett triangeldrama om stark kärlek, tillit och svek” och fortsätter: 

– Om när vardagen förvandlas till en psykologisk thriller där känslorna driver människan till handlingar som hon inte trott sig själv om. Tre av Sveriges främsta skådespelare gör huvudrollerna. Historien utspelar sig i Österlens gåtfulla landskap, en plats för såväl fridfulla hjortar som vildsvin.

Producenten: Hoberts film ”en briljant filmberättelse”

Håkan Hammarén på Fundament Film är producent för ”Kärleksbevis”: 

– När jag läser ett manus så gör jag vanligen anteckningar i marginalen. I detta gjorde jag inte en enda. Det är en briljant filmberättelse som är omöjlig att lägga ifrån sig. 

Fokus för historien är rollfigurerna Thomas och Marie, som ska skiljas. När de möts för att tömma och sälja sitt sommarhus dyker en ung kvinna upp som ska vara ”driven av svartsjuka och med en helt egen agenda”. 

Mer om handlingen: ”Det som skulle bli ett civiliserat avslut på ett långt äktenskap blir minut för minut till en omskakande helg som ställer allt i deras liv på ända.”

”Kärleksbevis” produceras av Fundament Film i samarbete med Cimbria Film. Scanbox Entertainment distribuerar filmen i Sverige och Norden.