Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”Bad sisters” förnyas – får säsong 2 på Apple TV Plus

”Bad sisters” får säsong 2 på Apple TV Plus.
Foto: Natalie Seery / Apple Studios
Josephine Bornebusch.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Claes Bang i ”Bad sisters” säsong 1.
Foto: Natalie Seery / Apple Studios

”Bad sisters” fortsätter. 

Apple har förnyat serien vars första säsong bland annat regisserades av Josephine Bornebusch. 

Det var i mars som Apple Studios bekräftade att Josephine Bornebusch regisserat avsnitt i första säsongen av Sharon Horgans serie ”Bad sister”. 

– Jag har varit ett stort fan av Sharon Horgan sedan ”Catastrophe”, så när hon ringde upp mig och frågade om jag ville regissera hennes nya serie va det en no brainer, sa Bornebusch bland annat till Expressen Nöjes Spoiler alert. 

Nu meddelar Apple Studios att man förnyat ”Bad sisters” för en andra säsong. I en kommentar säger Sharon Horgan: 

– Om du hade berättat för mig för tre år sedan att jag skulle göra en serie om fem mordlystna systrar som jagar en man Irland runt i försök att döda honom hade jag sagt; ja, det låter ju rimligt, säger Sharon Horgan i en kommentar och fortsätter: 

– Mottagandet av serien har varit bortom det vi hade hoppats på. Den gav oss möjligheten att belysa berättelser som inte alltid får en så global plattform.

Det handlar ”Bad sisters” på Apple TV Plus om

”Bad sisters” handlar om systrarna Garvey, vars svåger hittas död. Därefter inleder ett försäkringsbolag en utredning om hans bortgång. 

På rollistan finns Sharon Horgan, Anne-Marie Duff, Eva Birthistle, Sarah Greene och Eve Hewson samt bland andra Claes Bang och Brian Gleeson. 

Sharon Horgan, Brett Baer och Dave Finkel är seriens manusförfattar. ”Bad sisters” baseras på belgiska serien ”Clan”, skapad av Malin-Sarah Gozin.

”Bad sisters” produceras av Merman Productions och ABC Signature, som är en del av Disney Television Studios. 

Ännu finns inget premiärdatum för ”Bad sisters” säsong 2 på Apple TV Plus.