Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

”And just like that” får säsong 2 på HBO Max med Sarah Jessica Parker

”And just like that” förnyas och får en säsong 2. Serien sänds på HBO Max i Sverige.
Foto: HBO Max / WarnerMedia
Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker och Kristin Davis i ”And just like that”.
Foto: HBO / WarnerMedia

”And just like that” fortsätter.

HBO Max bekräftar nu att serien får en andra säsong.

– Jag ser fram emot att få berätta fler historier om dessa livfulla, djärva rollfigurer som spelas av modiga och fantastiska skådespelare, säger upphovsmannen Michael Patrick King.

And just like that… har HBO Max beställt en andra säsong av den ”Sex and the city”-fortsättning som hade premiär i december. 

Samtidigt bekräftas att Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon och Kristin Davis återvänder för de nya avsnitten. 

– Jag ser fram emot att få berätta fler historier om dessa livfulla, djärva rollfigurer som spelas av modiga och fantastiska skådespelare. Faktum är att vi alla är glada, säger upphovsmannen och huvudförfattaren Michael Patrick King. 

Det handlar ”And just like that” på HBO Max om

Det var i januari 2021 som WarnerMedia meddelade att man beställt en fortsättning på ”Sex and the city” med titeln ”And just like that”. 

Utöver Parker, Nixon och Davis medverkade bland andra Sara Ramírez, Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg och Evan Handler i första säsongen, som var på tio avsnitt. 

Första säsongen av ”And just like that” följer Carrie, Miranda och Charlotte när de ”försöker navigera resan från den komplicerade verkligheten som var livet och vänskap när de var 30, till den än mer komplicerade verkligheten som är livet och vänskap nu när de är i 50-årsåldern.”

HBO om reaktionerna på ”And just like that”

Ännu finns inga detaljer om vad säsong 2 ska handla om. Utöver Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon och Kristin Davis finns inte heller några officella besked om vilka skådespelare som finns på rollistan för de nya avsnitten. 

– Vi har blivit förtjusta av samtalen som berättelserna – som utspelas i en värld vi redan känner till och älskar – om dessa rollfigurer har givit upphov till, säger Sarah Aubrey, chef för originalinnehåll på HBO Max och fortsätter:  

– Vi är stolta över det arbete som Michael Patrick King, manusförfattarna, producenterna, ensemblen och resten av teamet har gjort för att berättelserna ska få liv för tittarna. Vi kan inte vänta på att fansen ska få se vad som väntar i säsong 2. 

Michael Patrick King regisserade flera ”Sex and the city”-avsnitt samt skrev och regisserade de båda långfilmerna. Darren Star, som är upphovsman till ”Sex and the city”, är inte involverad i ”And just like that”. 

”Sex and the city” sändes i sex säsonger 1998-2004 och baserades på boken med samma titel av Candace Bushnell.