Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Splittringen mellan Harry och William – efter filmen om Diana

Harry och Meghan planerar att göra en dokumentärfilm om prinsessan Diana.
Foto: DPPA / DPPA/SIPA USA SIPA USA
Något som kan få brodern William att se rött.
Foto: SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK

Harry och Meghan planerar att göra en dokumentärfilm om prinsessan Diana – något som kan få brodern William att se rött . 

Bröderna ska inte ha pratat med varandra på tre månader, säger en uppgiftslämnare till The Sun

När Meghan och Harry tecknade en 870-miljonersdeal med Netflix var det många som höjde på ögonbrynen. Detta eftersom paret fortfarande har en stor skuld till engelska staten för renoveringen av Frogmore cottage. Även hovet är kritiska och ska enligt en källa ”granska” avtalet. 

När avtalet med Netflix slöts förra veckan avslöjade strömningsjätten att det finns planer på att spela in en film om prinsessan Diana. En dokumentär som alltså ska produceras av Meghan och Harry. 

Riskerar en infekterad relation – om filmen blir av

Om filmen får grönt ljus kommer prins William att kontaktas för ett samarbete. Men nu erfar flera kungliga experter att filmen om mamma Diana kommer göra relationen mellan bröderna mer infekterad. 

– Hertigarna av Sussex planerar att göra en dokumentärfilm om prinsessan Dianas familjehistoria och arv, säger en källa till The Sun. 

– Men William och Harry har en komplicerad relation och de har inte pratat på tre månader. Dessa planer kan orsaka ännu större splittring. Om detta händer kommer William bli den första att veta, fortsätter källan. 

Har bekräftat sprickan inom familjen

The Sun skriver att sprickan mellan bröderna startade när Harry träffade Meghan. William ska då ha varnat sin bror och sagt ”ta så mycket tid du kan att på riktigt lära känna den här tjejen”. 

Förra året pratade Harry om relationen till sin bror, och bekräftade samtidigt att det fanns en familjekonflikt. 

– Vi är bröder. Vi är på olika platser i livet, men jag kommer alltid finnas där för honom, han kommer alltid finnas där för mig. Jag älskar honom innerligt. Som bröder har man bra dagar och man har dåliga dagar. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.